Budi dio naše mreže

Ključna riječ: caritas-splitsko-makarske-nadbiskupije

Otvoreno blagovalište Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije otvorio je novo blagovalište u utorak, 7. ožujka, u Omišu na adresi Obala gusara 6. Tako su, u cilju prevencije i suzbijanja siromaštva, proširili karitativnu djelatnost na grad Omiš i okolicu gdje će za sada oko 50 građana slabijeg socioekonomskog statusa svakodnevno imati osiguran topli obrok.

Živimo Caritas uz Nedjelju Caritasa - Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u svojoj karitativnoj djelatnosti pomaže ljudima u potrebi. Naši korisnici su socijalno ugrožene obitelji, pojedinci, stari i nemoćni, bolesni, osobe s invaliditetom, izbjeglice, beskućnici, prijestupnici zakona, žrtve obiteljskog nasilja, odnosno svi koji se u određenom životnom trenutku suoče s problemima siromaštva i socijalne isključenosti bez obzira na pripadnost po bilo kojoj osnovi, posebice vjerskoj ili nacionalnoj.

Novi projekt Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije Caritas organizirao je, u četvrtak 7. travnja u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Okrugli stol „Unaprjeđenje socijalnih usluga u radu s mladima s problemima u ponašanju“ u sklopu novoga Caritasovog projekta „U.P.S.! unaprjeđenje, podrška, savjetovanje“

„Caritas je mjesto susreta ljudske mizerije i Božjega milosrđa“

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije svečano je obilježio 50 godina postojanja prigodnim programom u četvrtak 23. rujna, na blagdan Padra Pija, u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Misno slavlje predvodio je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja