Budi dio naše mreže

Omiški vjernici, predvođeni gvardijanom fra Nedjeljkom Šabićem, darovali su sedmeročlanoj obitelji kojoj je kuća stradala u "petrinjskom" potresu donaciju u iznosu od 55 tisuća kuna.

/ dz

Vjernici samostana i crkve Gospe od karmela u Omišu, predvođeni gvardijanom fra Nedjeljkom Šabićem, darovali su 55 tisuća kuna obitelji Snježane i Miroslava Bijelića iz Petrinje iz župe Preobraženja Gospodnjeg. Riječ je o obitelji sa sedmero djece. Kuća im je stradala u potresu, pa su Omišani, na prijedlog petrinjskoga župnika Damira Čekovića, darivali baš tu obitelj.
Supružnici Bijelić u počecima svoga braka nisu mogli imati djecu. Zavjetovali su se Majci Božjoj u Međugorju i nakon toga su blagoslovljeni sa sedmero djece. Rado svjedoče o toj milosti i blagoslovu. Sva su djeca danas aktivna u župi, više njih ministrira.

Omiška donacija Petrinjcima

Na svečanosti predaje novčanoga dara u obitelji Bijelić u Petrinji, u nazočnosti župnika Čekovića, omiški je dar predao fra Nedjeljko Šabić. Tom je prigodom cijelu obitelj pozvao na ljetovanje u omiški samostan, što je obitelj rado prihvatila.
Fra Nedjeljko Šabić poznati je dobrotvor. Rado humanitarno djeluje. Pomoć je posebno rado, u sve godine svoje svećeničke službe, darivao djeci i mladima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja