Budi dio naše mreže

Ključna riječ: donacija

Tvrtka Bina-Istra darovala novi kombi Pučkoj kuhinji na Svetom Duhu

Tvrtka Bina-Istra koja financira, gradi i upravlja Istarskim Ipsilonom donirala je u utorak, 23. svibnja, 35 tisuća eura vrijedno kombi vozilo Peugeot Boxer Pučkoj kuhinji Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskoga u Zagrebu. Donaciju je voditelju Pučke kuhinje na Svetom Duhu fra Vladimiru Vidoviću uručio generalni direktor Bina-Istre Dario Silić.

Hrvatski Caritas u Istanbul poslao deset potpuno opremljenih modularnih stambenih jedinica

U sklopu pošiljke materijalne pomoći što ju je Republika Hrvatska namijenila Republici Turskoj iz Siska je u Istanbul 24. ožujka krenula željeznička kompozicija s opremom za stambeno zbrinjavanje stanovništva nakon potresa u kojoj se nalazi 40 stambenih kontejnera. 10 modularnih jedinica vrijednih gotovo 115.000 eura donirao je Hrvatski Caritas.

Slika "Bogorodica s djetetom" prešla u trajno vlasništvo MUO-a

Muzeju za umjetnost i obrt, a time i svim građanima grada Zagreba i Republike Hrvatske donirana je slika „Bogorodica s Djetetom“. Riječ je o remek-djelu hrvatsko-talijanskog majstora Andrije Medulića Schiavonea, koju daruju američki Hrvat Dinko Podrug i Nacionalna federacija kulturnih zaklada hrvatskih Amerikanaca. 

RADOST JE U DARIVANJU Donirana sredstva za rad Pučke kuhinje na Svetom Duhu

Predsjednik Uprave i glavni direktor OIV-a Mate Botica, član Uprave i glavni direktor za tehniku i IT Denis Nikola Kulušić i predsjednica Radne skupine za društveno odgovorno poslovanje (DOP) Vlatka Dokoza uručili su u nedjelju, 12. lipnja donacijski ček u vrijednosti 92.400,00 kuna voditelju Pučke kuhinje fratru Vladimiru Vidoviću.

Svećenik dao sucu donaciju u čast njegovom suosjećanju

Vjerojatno ste čuli za suca Franka Caprija, glavnog općinskog suca u Providenceu, Rhode Island, koji je poznat po svojoj TV emisiji Caught in Providence, kao i po svojoj popustljivosti kada je izricao novčane kazne.

"Palčići" završili humanitarnu akciju donacijom vukovarskoj bolnici

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" uručio je u četvrtak, 30. prosinca Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar medicinsku opremu za skrb o nedonoščadi čime je i završila akcija "Palčići za Hrvatsku" u sklopu koje je zajedno s akcijom "Vratimo Palčiće u Petrovu" prikupljeno više od 8,5 milijuna kuna.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja