Budi dio naše mreže

Kako je već najavljeno, Alan Hržica i bend, kreću na turneju po Hrvatskoj. Očekuju ih dva velika koncerta u Osijeku i Splitu.

/ md

Visoka produkcija, veliki bend, molitva i slavljenje sinonimi su za ono što Alan sprema donijeti u gradove u koje će doći.

Prvi je koncert u Osijeku 1. listopada u dvorani Gradski vrt, s početkom u 19 sati. Suorganizator je ovoga koncerta i Molitvena zajednica Svete obitelji koja će ovom prilikom, zajedno s Molitvenom zajednicom Srce Isusovo, proslaviti svoj deseti rođendan. Duhovnik je Zajednice isusovac p. Sebastian Šujević, koji će za vrijeme koncerta, zajedno s voditeljem zajednice Ivanom Džankom, predvoditi molitvu i duhovnu meditaciju.

Predgrupe na koncertu u Osijeku bit će „Dom molitve – Slavonski Brod“ te slavljenička služba „MZ Svete obitelji“.

Alan Hržica / Foto: Eugen Šarić

Drugi koncert održat će se u Splitu 8. listopada u športskom centru Gripe (velika dvorana), s početkom u 19 sati. Molitvu će predvoditi Lordan Lubenkov (nacionalni koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom u Hrvatskoj), a duhovnu će meditaciju voditi svima dragi nam i poznati fra Ante Vučković, koji je već redovit gost na Alanovim koncertima s uvijek zapaženom duhovnom misli koja dugo ostaje u sjećanjima. Kao predgrupe najavljeni su zbor „Mihovil“ iz Splita, VIS „Veritas Aeterna“ te klapa „Smokvica“ s otoka Korčule.

„Jedva čekam koncerte. Srce je puno radosti i miline što ćemo slaviti Gospodina! Prošle su pune četiri godine od mojeg posljednjeg koncerta na Gripama u Splitu. Ne događaju se ovakvi susreti svaki dan i svake godine, zato vjerujem da ćemo svjedočiti nezaboravnom slavljenju“, rekao je Alan Hržica.

Alana Hržicu pratiti će njegov stalni bend, koji čine vrhunski glazbenici Andrej Grozdanov i Mario Bilić, njima priključeni mladi talentirani glazbenici Stjepan Habunek, Benedikt Berić i Helena Lijić, uz pojačanje Grgura Sesara, Igora Štimca te Magdalene Halužan.

Kako ističu članovi benda zajedno s Alanom, sva putovanja doživljavaju kao misije, svojevrsne duhovne obnove i to sve na veću slavu Gospodina. To čine u zahvalnosti i velikoj radosti jer smatraju da je jedno od najljepših poslanja – ljudima glazbom donositi Boga.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja