Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-glazba

Koncertna turneja Alana Hržice

Kako je već najavljeno, Alan Hržica i bend, kreću na turneju po Hrvatskoj. Očekuju ih dva velika koncerta u Osijeku i Splitu.

INTERVJU S GRUPOM "AMOROSE" - Smjela ljubav blagoslovom sve dubine doseže

U posljednjih nekoliko godina, duhovna glazbena scena u Hrvatskoj sve se više razvija i nudi šaroliku sliku duhovnih glazbenih izričaja. Nerijetko se ipak događa da, iako uz suprotstavljenu želju, vokalno-instrumentalni sastavi, zborovi i bendovi jako nalikuju jedni na druge. To nije slučaj s Amorosama. Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić svojom posebnošću, trudom, radom, zalaganjem i talentima već četiri godine na Svetom Duhu čine slavljenički tim u sklopu susreta za mlade „Duhovno duhovite večeri“.

Donosimo plan i program večerašnjeg koncerta "Progledaj srcem"

Laudato televizija objavila je plan stadiona Maksimir za koncert Progledaj srcem koji će biti održan 4. lipnja te je priopćio da se od utorka 31. svibnja ulaznice mogu nabaviti i u Dinamovom ticket pointu ispred zapadne strane stadiona.

Priča o pjesmi "Žena pod križem"

"Žena pod križem" je uz "Tvoj crveni plašt" grupe Fides najizvođenija autorska skladba u korizmenom vremenu. Pjesma svojom tekstualnom temom govori o Velikom Petku, odnosno o Majci koja je stajala podno križa svog Sina i proživljavala najteže trenutke njegovo ali i svog života.

Dobitnici Porina za duhovnu glazbu Andrej Grozdanov i Dalibor Prochazka

Najboljim albumom popularne duhovne glazbe proglašena su čak dva albuma (zbog istog broja bodova) – album „Gitara i glas“ (izvođač Andrej Grozdanov & Prijatelji, glazbeni producent/urednik Andrej Grozdanov) i album „Memento mori“ (izvođač: Dalibor Prochazka, glazbeni producent Dalibor Prochazka i Ante Akrap).

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja