Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-glazba

Predstavljen nosač zvuka "U sveti čas"

Biskupijski ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije, na čelu s predstojnikom vlč. Tihomirom Kosecom, izdao je nedavno novi, drugi nosač zvuka. Razloge nastajanja nosača zvuka i humanitarnu dimenziju njegove prodaje u programu HKR-a 30. travnja predstavili su vlč. Kosec i tajnica Ureda Varaždinske biskupije za pastoral mladih Marta Kranjčec.

Novi CD Andreja Grozdanova spojio poznate glasove duhovne glazbe i gitaru

Album "Andrej Grozdanov & Prijatelji – Gitara i glas" novi je album Porinom nagrađenog gitariste Andreja Grozdanova na kojem se nalaze odabrane pjesme duhovne tematike u izvođenju samo dva instrumenta, gitare i glasa. Album je izdao Bono Records, a na njemu gostuju pjevači popularne duhovne glazbe.

Sestre Halužan o duhovnoj glazbi: Isus Krist je odgovor na sva naša pitanja

Pomalo samozatajne, ali ipak prisutne. Kako na velikim koncertima duhovne glazbe tako i na večerima slavljenja. Animiraju klanjanja Presvetom oltarskom sakramentu. Izdale su nekoliko pjesama kojima slave Gospodina. Neke od njih su: ljubav kao ocean, Ti me nosi, Kćeri i sinovi, Prva ljubav te nosi. Skladbe su to uz koje smo do sad upoznavali sestre Halužan, Katarinu, Klaru i Magdalenu. U videu koji je objavila Facebook stranica "I bit ćete mi svjedoci" pogledajte njihovo svjedočanstvo o duhovnoj glazbi uz koju slave Gospodina.

Željka Marinović: Posebna sam Božja miljenica i kao glazbenica i kao posvojeno dijete

„Bog je moj najbliži. On je moj Otac. Stvoritelj. S Njim imam najbliži odnos. On je taj za kojeg znam, 100 posto, da je uvijek uz mene u svakom trenutku i u svakom segmentu mog života. Naprosto, osjećam da je Gospodin i sada s nama dok razgovaramo i u trenucima najveće sreće i najveće tuge dok čovjek ne razumije što i zašto se nešto događa." Tim je riječima glazbenica i pjevačica Željka Marinović, između ostalog, posvjedočila 'zašto vjerujem' u istoimenoj emisiji Hrvatskoga katoličkog radija.

Novi album Saše Miočića - doživljaj križnog puta na jedinstven način

"Via Dolorosa" novi je autorski album skladatelja Saše Miočića izašao upravo danas. Album je naslovljen prema ulici u jeruzalemskom starom gradu kojom je prošao Isus prije razapinjanja te je autorov vlastiti, visoko individualizirani doživljaj svake od postaja križnoga puta.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja