Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-glazba

Veliki koncert duhovne glazbe u Sinju

Kao dio lijepe tradicije, u nedjelju, 6. kolovoza održana je 308. po redu Sinjska alka, a na koncertu "Ususret Majci" do izražaja je došla mladost.

Fra Šito Ćorić preuzeo vrh Top-liste prodaje domaćih albuma

Kompilacija 50 originalnih pjesama (Croatia Records) koje izvodi fra Šito Ćorić nalazi se na broju jedan Top-liste prodaje domaćih albuma. Ovim rezultatom, prvi puta od 5. prosinca 2018. je jedno izdanje duhovne glazbe na vrhu liste najprodavanijih naslova.

POSLUŠAJTE Nova pjesma Tamare Perc 'Baš u inat'

Pjesma će se naći na prvom samostalnom albumu, koji je u pripremi, s još nekoliko pjesama koje možete pronaći na Youtube kanalu kantautorice Tamare Perc. Tamara je u prošlosti snimila album sa zborom Crisinus iz Križevaca te SKAC zborom iz Zagreba na kojem se također nalaze njene autorske skladbe.

Poljski dominikanci pozivaju na međunarodni seminar liturgijske glazbe

Seminar će se održati od 3. do 9. srpnja. Radionice Iznimne Glazbe vodeći su projekt Zaklade Dominikanski Osrodek Liturgiczny namijenjen onima koje zanima liturgijska glazba, crkvenim glazbenicima, orguljašima i zborovođama. Sa sviješću o tome da je glazba bitan element liturgije, podjednako brinemo o njenoj tradiciji, kao i o postavljanju novih smjerova njenog razvoja.

Vanessa Mioč: Duhovna glazba je za mene uživanje, a to je ujedno i molitva

Vanessa Mioč i pjesme koje izvodi nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Nekada je za ovu, već sada veliku pjevačicu, bilo nezamislivo da će svoju glazbu dijeliti sa drugima, a danas pjesme koje izvodi mijenjaju ljudske živote. Koliko je posvećena onome što radi, govori i podatak kako niti jedno snimanje pjesme u studiju nije prošlo bez velikih emocija i suza, što jasno govori kako je ono što Vanessa pjeva daleko više od običnih stihova koji trebaju zabaviti publiku.

Koncertna turneja Alana Hržice

Kako je već najavljeno, Alan Hržica i bend, kreću na turneju po Hrvatskoj. Očekuju ih dva velika koncerta u Osijeku i Splitu.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja