Budi dio naše mreže

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu obilježit će u srijedu, 17. studenog, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u prostorijama fakulteta i u dvorani Vijenac s početkom u 12 sati.

/ im

I ovu godinu Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu obilježit će Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u skladu s novonastalom situacijom izazvanom koronavirusom. Iz tih razloga program će se istovremeno odvijati u nekoliko dvorana.

Prenosimo objavu u cijelosti:

Povjerenstvo za pastoral studenata poziva sve studente, profesore i djelatnike KBF-a da se u utorak, 17. studenoga 2020. u 12 sati nakon redovitih predavanja, uključe u molitvu (Službu riječi) povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Služba riječi u isto će se vrijeme slaviti u nekoliko dvorana (dvorana Vijenac’ na Kaptolu 29a, te na KBF-u dvorana I., dvorana II., dvorana IV. i dvorana V.) gdje se zainteresirani mogu pridružiti prema izboru.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja