Budi dio naše mreže

Splitski glumac Josip Braovac preminuo je u u 31. godini nakon kratke borbe s teškom bolesti. Predstojnik Ureda za mlade Splitsko-makarske nadbiskupije don Mihael Prović emotivno se na Facebooku oprostio od glumca.

/ mp

Braovac je glumio u hrvatskoj seriji.

U Splitu je završio Ekonomsko-birotehničku školu i kasnije Ekonomski fakultet. Otac je petogodišnjeg dječaka, bio je vatreni navijač Hajduka i strastveni ribolovac. S njegovom preranom i iznenadnom smrću teško se mire prijatelji koji se od ranog jutra na društvenim mrežama opraštaju od Josipa.

Među njima je predstojnik Ureda za mlade Splitsko-makarske nadbiskupije don Mihael Prović koji se opraštajući od Braovca prisjetio njihove prepiske:

“Dragi Josip Braovac, počivaj u miru Božjem, a obitelji iskrena sućut.

Prije par mjeseci uspjeli smo se malo dopisivati i napisao si: ‘Hvala puno, ja sam u glavi već pobijedio tu bolest, sad još samo da tjelesno odradim i uz Božju pomoć to je rješeno vrlo brzo. Božja snaga će se proslaviti pa ću imati lijepo svjedočanstvo.’

Sad kad čitam tvoje razne objave na ‘fejsu’ vidim da si nam svojim kratkim životom ostavio veliko svjedočanstvo vjere, (s)trpljivosti i potpunog predanja Božjoj volji. Jope, izbubio si ovozemaljsku bitku, ali svojom dobrotom pobijedio si ovaj grozni rat/k. Sad se lipo odmori do novog susreta u nebu!”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja