Budi dio naše mreže

Nakon blagoslova mosta u večernjem dijelu programa, prvi će njime nakon otvaranja proći motociklisti braniteljskih postrojbi. Dok još bude trajao vatromet, mostom će proći Rimčeva "Nevera" koja će se susresti s automobilom trostrukog europskog prvaka Nike Pulića koji će krenuti s druge strane mosta. Redovan promet Pelješkim mostom krenut će od ponoći.

/ fe

Povodom otvaranja Pelješkog mosta koje će se održati u utorak 26. srpnja, sve crkve na području Dubrovačke biskupije zvonit će u 20 sati. Zvon zvona pozdrav je izgradnji i stavljanju u uporabu ovog infrastrukturnog projekta važnog za sve stanovnike, a time i vjernike, juga Hrvatske.

Pelješki most snimljen iz zraka / Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Kako su najavili iz Vlade, program svečanog otvorenja Pelješkog mosta počet će u osam sati u Brijesti, a u Komarni – s druge strane mosta – večernji dio programa počinje u 20 sati. Na pozornici u Brijesti program će početi budnicom nakon koje će biti održana utrka u kojoj će sudjelovati trkači svih generacija. U podne je predviđen maraton lađa, a cijelog dana će nastupati brojna kulturno-umjetnička društva, klape i izvođači iz županije.

Nakon blagoslova mosta u večernjem dijelu programa, prvi će njime nakon otvaranja proći motociklisti braniteljskih postrojbi. Dok još bude trajao vatromet, mostom će proći Rimčeva “Nevera” koja će se susresti s automobilom trostrukog europskog prvaka Nike Pulića koji će krenuti s druge strane mosta. Redovan promet Pelješkim mostom krenut će od ponoći.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja