Budi dio naše mreže

Zagrebačka psihologinja Vesna Gračner će zajedno s teologinjiom i grupnom terapeuticom iz Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije Vedranom Blašković ujediniti snage i riječkoj publici predstaviti svoja znanja i vještine na tribini pod naslovom "Mogu biti bolji čovjek."

/ mp

Zašto nam odnosi s vremenom gube na kvaliteti, zašto se prekidaju brakovi i prijateljstva, kako komunicirati da razumijemo jedni druge, kako stvoriti kvalitetnu zajednicu, kako uspostaviti dobre temelje za životne odnose, pitanja su koja će, uz mnoga druga, dobiti odgovore upravo na najavljenoj tribini.

Osim toga, sudionici tribine će dobiti uvid i u praktične vještine potrebne da savjete provedu u svojim osobnim situacijama.

Tribina će se održati u ponedjeljak, 4. veljače, u sklopu humanitarne akcije Depaul Hrvatske “Zimovanje 2018./2019.”, s početkom u 16.30. Mjesto održavanja je dvorana samostana sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga, ul. dr. Frana Kresnika 15, a ulaz je slobodan.

Depaul Hrvatska pokrenula je humanitarnu akciju koja traje 90 dana pod nazivom “Zimovanje 2018./2019.”, a u kojoj se prikupljaju sredstva za hranu i higijenu te za ostale potrebe korisnika “Kuće utočišta” koje su najizraženije tijekom zimskih mjeseci.

O akciji “Zimovanje” doznajte više OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja