Budi dio naše mreže

Ključna riječ: s-veronika-mila-popic

Doznajte kako biti bolji čovjek i pomozite "Kući utočišta"

Zagrebačka psihologinja Vesna Gračner će zajedno s teologinjiom i grupnom terapeuticom iz Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije Vedranom Blašković ujediniti snage i riječkoj publici predstaviti svoja znanja i vještine na tribini pod naslovom "Mogu biti bolji čovjek."

PODRŽIMO AKCIJU "ZIMOVANJE" S. Veronika: "Želimo beskućnicima pružiti topli dom i novi smisao"

Depaul Hrvatska pokrenula je humanitarnu akciju koja traje 90 dana pod nazivom "Zimovanje 2018./2019.", a u kojoj se prikupljaju sredstva za hranu i higijenu te za ostale potrebe korisnika "Kuće utočišta" koje su najizraženije tijekom zimskih mjeseci. Za Hrvatsku katoličku mrežu o ovoj akciji govorila je redovnica Veronika Mila Popić, predsjednica udruge Depaul Hrvatska, hrvatskog ogranka međunarodne karitativne organizacije Depaul International, i voditeljica Kuće utočišta, dnevnog centra za beskućnike i osobe u riziku od siromaštva te socijalne isključenosti koji djeluje u sklopu Samostana Majke Dobrog Savjeta u Rijeci.

Prvi koncert duhovne glazbe humanitarnog karaktera u Rijeci

Prvi veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera pod nazivom “Rijeka milosti” održat će se u petak 8. veljače u u Dvorani “Dinko Lukarić” na riječkoj Kozali s početkom u 20 sati. Sav prikupljeni prihod namijenjen je Kući utočišta u Rijeci. Događaj organizira udruga Depaul Hrvatska, hrvatski ogranak međunarodne karitativne organizacije Depaul International u suradnji s Uredom za mlade Riječke nadbiskupija.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja