Budi dio naše mreže

„Rijeka milosti 3”, veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera, ove godite teći će za Prihvatilište za beskućnike “Ruže sv. Franje”, najavljeno je u četvrtak 20. siječnja na konferenciji za novinare u Informativnom centru Grada Rijeke.

/ im

No, kako je ispred organizatora, Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije,  rekao povjerenik za mlade vlč. Josip Pende, nije cilj koncerta samo prikupiti novac. Glavni naglasak je slaviti Boga, Njemu pjevati i dati Mu slavi i kao plod te naše ljubavi prema Bogu jest ta konkretna ljubav prema bližnjemu, rekao je vlč. Pende.

Rijeka milosti 3

Na koncertu koji će se održati 17. lipnja u perivoju svetišta Majke Božje Trsatske s početkom u 20:30 sati nastupit će popularni izvođači hrvatske duhovne glazbe: Amorose, Petar Buljan i Božja pobjeda i Vanesa Mioč i Sestre Palić, najavila je s. Mirjam Jerković. Dodala je da će se ulaznice po cijeni od 50 kuna moći kupiti u pretprodaji na portalu www.ulaznice.hr, kao i u župnim zajednicama i kod župnika. Cijena ulaznice nakon pretprodaje, odnosno nakon svetkovine Uskrsa bit će 60 kuna. Koncert će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama koje tada budu vrijedile.

Rijeka milosti 3

Sav prikupljeni prihod bit će namijenjen Prihvatilištu za beskućnike „Ruže sv. Franje“ kojemu je u ovim trenucima svaka kuna itekako potrebna, rekla je članica Franjevačkog svjetovnog reda – MB Trsat, voditelja Prihvatilišta, Nela Pujić. Prostor je neadekvatan i prikupljena sredstva uložit će se u poboljšanje uvjeta rada s korisnicima, smještaja kao i za programe resocijalizacije, rekla je Pujić.

Rijeka milosti 3

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja