Budi dio naše mreže

Čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže i Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija Kršćanska sadašnjost u travnju daruje s 20 % popusta na knjigu „Raskošno razdavanje – S križa oporuka” autora fra Andrije Bilokapića.

/ ab

U molitveno-meditativnoj poemi fra Andrija Bilokapić razmatra sedam Isusovih riječi na križu, zapisanih u evanđeljima. Poema je, u skladu s tim, podijeljena u sedam molitvenih meditacija kojima je pridodana uvodna molitva-meditacija, naslovljena Oporuka, i zaključna, naslovljena Prema punini sretnog dočetka.

U ovom vazmenom vremenu u kojem slavimo Uskrs tijekom 50 dana, koji su zapravo kao jedan veliki Uskrs, čitanje ovih tekstova dat će im posebnu, vazmenu perspektivu.

Ovaj hvalospjev Ljubavi fra Andrija Bilokapić zapisao je za vrijeme dok ga je bolest iscrpljivala, dok se trgao od nje.

Naslovio ga je — sukladno svome cjeloživotnom iskustvu — »Raskošno razdavanje — S križa oporuka«. Jer to je temeljna istina o Božjem životu s čovjekom. Bog se u svom hodu s čovjekom razdaje bez pridržaja. Razdaje čitav.

Kako kaže Stjepan Lice u pogovoru ovoj knjizi: „Ova knjiga nije namijenjena samo čitanju. S njom se — nju se — živi.“

Kako biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Kršćanske sadašnjosti (u Zagrebu, Osijeku, Karlovcu, Mariji Bistrici, Splitu ili Zadru), na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava „Prijatelji HKR-a“.

Tijekom travnja u knjižarama Kršćanske sadašnjosti (na popustu od 20 %) Prijatelji HKR-a i čitatelji HKM-a mogu kupiti knjigu Raskošno razdavanje (po cijeni od 8,49 € umjesto za 10,62 €).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja