Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hkm

Najstarija hrvatska katolička misija u Europi proslavila 75. rođendan

Sedamdeset i peta obljetnica Hrvatske katoličke župe bl. Alojzija Stepinca u Münchenu svečano je proslavljena misnim slavljem u nedjelju i akademijom dan prije. Od te najstarije i najbrojnije hrvatske katoličke misije u Europi nastale su sve druge hrvatske katoličke misije, zajednice i župe u Njemačkoj.

HKR završio EU projekt "Novi valovi dobrote"

Projektom "Novi valovi dobrote" Hrvatski katolički radio sudjelovao je u društvenoj afirmaciji djece i mladih, žena, osoba s invaliditetom, manjina, nezaposlenih, siromašnih i obespravljenih te umirovljenika i starijih osoba te je kroz dvije godine provođenja projekta emitirao ukupno 400 radijskih emisija koje su dostupne i u audiovizualnom obliku na YouTube kanalu HKM-a i portalu hkm.hr.

POD KRIŽEM "Tri alata za ostvarivanje Božje volje u svome životu"

Kako da postanem svjetlo svijeta i sol zemlje, odnosno soljenka u svojoj obitelji i žarulja na svom poslu? Koja je Božja volja za moj život? To su neka od pitanja na koja je u emisiji "Pod križem" 2. veljače odgovarao vlč. Branimir Budinski, župnik župe sv. Josipa Radnika u zagrebačkim Gajnicama.

Fra Marin Karačić za HKM: "Ako je nešto od Boga, onda je to uvijek blagoslov, makar nekad bio i teret"

Projekt pod nazivom "HKM-ova mreža ribara na Instagramu" nastavlja se utorcima. Riječ je o novom projektu HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimira Gubića i Joze Lukića koji će u sklopu svoje voditeljske smjene na HKR-u ugostiti svećenike. U današnjem, drugom razgovoru uživo na Instagramu HKM-a ugostili su nacionalnog duhovnog asistenta Frame BiH te župnog vikara na Humcu fra Marina Karačića koji je govorio o talentima.

VIDEO Ne postoji problem koji Tehnika HKR-a ne može riješiti!

Oni su vrlo često iza pulta, iza stakla, iza kamere, ali bez njih nema snimljenih ni realiziranih emisija. Oni su Eva, Valentina, Adrian, Marko, Martin i Mihael - Tehnika HKR-a! Vrijedni, odgovorni i strpljivi riješit će svaki urednički i novinarski zahtjev, a uz sve to se i jako dobro zabavljaju. Kako izgleda jedan uobičajen dan u životu Tehnike HKR-a, pogledajte u videu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja