Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krscanska-sadasnjost

ONLINE INTERLIBER Ne propustite ponude kršćanskih izdavača!

U sklopu projekta "Knjiga svima i svuda", koji se odvija umjesto odgođenog Interlibera, nakladničke kuće Verbum, Kršćanska sadašnjost i Glas Koncila su svim svojim knjižarama i web knjižari pripremili posebne popuste od 20 do 70 posto.

Umjesto Interlibera, velika akcija: Knjiga svima i svuda!

Iako je ove godine otkazan Interliber, omiljeni sajam mnogih ljubitelja knjige i čitanja, tračak svjetlosti i nade, kao i uvijek u kršćanskome duhu, ipak postoji. Naime, Zajednica nakladnika i knjižara (ZNK) od 10. do 15. studenog održava projekt “Knjiga svima i svuda”, dio kojega je i izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost. Sajamski popusti i promicanje knjige i čitanja tako će ipak naći put do svojih čitatelja, ovoga puta u knjižarama i web shopovima.

Listopadska akcija u KS-u: U znaku Gospine krunice

Zakoračili smo u listopad, mjesec posvećen Blaženoj Djevici Mariji, odnosno krunici Blažene Djevice Marije. Na samom početku mjeseca, 7. listopada, obilježili smo i blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice. U tom duhu i u molitvi, pratiti nas može i literatura nadahnuta marijanskom pobožnošću. Upravo stoga u knjižarama Kršćanske sadašnjosti do kraja listopada možete pronaći naslove marijanske tematike po 30 posto nižim cijenama. Osim toga popusta, Kršćanska sadašnjost podsjeća i na popust od 20 posto za studente KBF-a i FFRZ-a, na većinu svojih izdanja uz predočenje indexa.

Biti danas misionari u svijetu

Bez njega ne možemo ništa: Knjiga u kojoj je papa Franjo odgovorio što misije jesu i ono što misije nisu.

Ostvarite popust u KS-u na knjigu "Rabin razgovara s Isusom" Jacoba Neusnera

Svi korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže u listopadu 2020. godine mogu ostvariti 30% popusta na knjigu "Rabin razgovara s Isusom" Jacoba Neusnera. Potrebno je besplatno instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon, doći u bilo koju knjižaru Kršćanske sadašnjosti i na blagajni pokazati objavu.

Ostvarite popust u rujnu na knjigu "Novi ateizam" Michaela Poolea

Svi korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže u rujnu 2020. godine mogu ostvariti 30% popusta na knjigu "Novi ateizam - Deset argumenata koji ne drže vodu" Michaela Poolea. Potrebno je besplatno instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon, doći u bilo koju knjižaru Kršćanske sadašnjosti i na blagajni pokazati objavu. 

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja