Budi dio naše mreže

Ključna riječ: prijatelji-hkr-a

NAGRADE Hodočašća za podupiratelje i prijatelje HKR-a

Po jedan novi prijatelj HKR-a i jedan iz cijeloga Sustava prijatelja dobitnici su nagradnih mjesta u hodočašću svetištima Pariza od 29. studenoga do 3. prosinca te hodočašću svetištima Italije od 25. do 28. studenoga. Imena sretnih hodočasnika dobili smo 14. studenog javnim izvlačenjem u programu HKR-a kojem su prisustvovali glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić, Mijo Rak iz putničke agencije "Smisao života" i voditeljica Sustava prijatelja HKR-a Ivona Valjak.

Najsretnije "Prijatelje HKR-a" vodimo na hodočašća u Italiju i Pariz

“Prijateljstvo jednostavno nastaje, baš kao i ljubav!” - geslo je sustava "Prijatelji HKR-a". Od prvih dana emitiranja Hrvatskog katoličkog radija, koje je započelo blagoslovom sluge Božjeg kardinala Franje Kuharića 17. svibnja 1997. godine, započeo je i rad sustava "Prijatelji HKR-a". Naime, naši prijatelji podupiru rad HKR-a donacijom. Ovoga puta HKR nagrađuje prijatelje u zajedništvu s turističkom agencijom "Smisao života": one postojeće hodočašćem u svetišta Italije, a nove prijatelje hodočašćem u svetišta Pariza. Također, naše prijatelje očekuje 10 darova iznenađenja.

30% popusta u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 30 posto na knjigu bečke teologinje Veronike Pruller-Jagenteufel, Nastavljati put prema jaslicama. Kako biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Kršćanske sadašnjosti (u Zagrebu, Osijeku, Karlovcu, Mariji Bistrici, Splitu ili Zadru), na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava “Prijatelji HKR-a”.

40 POSTO POPUSTA "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbuma"

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 40 posto na kupnju knjiga mjeseca u knjižarama Verbuma. Da biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Verbuma, na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava "Prijatelji HKR-a". U prosincu vas uz popust od 40 posto očekuje knjiga "Slavlje vjere - Ogledi o teologiji liturgije" Benedikta XVI. - Josepha Ratzingera.

Prijatelji HKR-a veliko su bogatstvo našega radija

Od jeseni 2021. u programu 'Dobrog radija' Kutak za prijatelje HKR-a dobio je novo ruho i novi termin u 9:30 sati, ali i dalje s prepoznatljivim glasovima i uvijek s dobrim željama upućenima u zahvalnosti našim prijateljima. HKR je ove sezone započeo i suradnju s timom koji stoji iza nove mobilne aplikacije pod nazivom Bonum Hrvatska i to kako bi svi naš dragi podupiratelji mogli nastaviti širiti dobar glas, donirati svom omiljenom radiju pomoću Bonum-a i to na vrlo jednostavan način.

Upoznajte najmlađeg (i najslađeg) prijatelja i slušatelja HKR-a!

“Prijateljstvo jednostavno nastaje, baš kao i ljubav!” geslo je sustava "Prijatelji HKR-a“ koji Hrvatskom katoličkom radiju kao neprofitnoj radio postaji pomaže u radu našeg radija. HKR u svakodnevnom programu rado komunicira sa svojim prijateljima pa tako dobivamo i razne poruke podrške.

Kako postati prijatelj HKR-a?

Vjerujemo da Hrvatski katolički radio mnogima uljepšava život i daje duhovnu okrjepu. Želimo u vaše domove unijeti svjetlo vjere, dašak radosti i mrvicu dobrote. A za to ste nam potrebni vi, naši dragi slušatelji koji svojim prijateljstvom pomažete i podupirete naš rad.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja