ZDRAVI TANJUR Mediteranska prehrana
U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor, govorile su o zlatnom standardu današnje pravilne prehrane - mediteranskoj prehrani.
U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor, govorile su o zlatnom standardu današnje pravilne prehrane - mediteranskoj prehrani.
U današnjoj emisiji govorilo se o dvjema nutritivno vrijednim namirnicama, kiselom kupusu i raštici.
O bolestima štitnjače govorile su u HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
O tome kako nahraniti naš imunitet govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
O bundevi i njezinom bogatom nutritivnom sastavu govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
Jeste li znali da se u Hrvatskoj u prosjeku baci gotovo 86 tona ostataka od hrane koji su mogli biti iskorišteni. Pojedinačno, to je čak oko 22 kilograma jestive hrane godišnje po stanovniku. Poboljšanje organizacije prehrane pridonijet će kvaliteti prehrane, ali i smanjenju količine hrane koja će završiti na otpadu.
O makro i mikronutrijentima govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
O pravilnoj prehrani školaraca govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
O četiri uvriježena mita u prehrani govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
Ova stranica koristi dvije vrste kolačića: nužne tehničke kolačiće i kolačiće za analitiku. Slažete li se s korištenjem kolačića za analitiku?