Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zdravi-tanjur

ZDRAVI TANJUR Sirutka

U emisiji Zdravi tanjur Hrvatskog katoličkog radija govorilo se o namjernici mjeseca - sirutci.

ZDRAVI TANJUR Doručak – najvažniji obrok u danu

Često čujemo izraz da je doručak najvažniji obrok u danu. S njime prekidamo noćno gladovanje te na taj način tijelu osiguravamo gorivo za početak dana. O važnosti doručka govorilo se u emisiji Zdravi tanjur.

ZDRAVI TANJUR Nutriscore

U današnjoj emisiji govorilo se o tematici vezanoj uz prehranu, ali iz malo drugačije perspektive.

ZDRAVI TANJUR Čišćenje organizma

U današnjoj emisiji "Zdravi tanjur", nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor govorile su o potrebi čišćenja organizma.

ZDRAVI TANJUR Namirnica mjeseca - češnjak

U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor govorile su o blagodatima koje našem organizmu donosi konzumacija češnjaka.

ZDRAVI TANJUR Vrijeme je za mršavljenje

U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor govorile su o motivaciji i donošenju zdravih odluka.

ARGUMENTI "Zdravi tanjur"

O tome što smo jeli u prošloj godini, koliko je to bilo pravilno, zdravo i kako se dovesti u red u 2024. godini u Argumentima HKR-a u utorak 9. siječnja, govorile su liječnica Nika Šlaus iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo; Helena Križan, socijalni pedagog, voditeljica Odsjeka za praćenje odrednica tjelesnog zdravlja u Službi za promicanje zdravlja HZJZ-a te Andreja Čondor, magistrica nutricionizma.

ZDRAVI TANJUR Blagdanski stol

O zdravijim verzijama obroka za blagdanski stol govorile su nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor u HKR-ovoj emisiji "Zdravi tanjur".

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja