Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zdravi-tanjur

ARGUMENTI "Zdravi tanjur"

O tome što smo jeli u prošloj godini, koliko je to bilo pravilno, zdravo i kako se dovesti u red u 2024. godini u Argumentima HKR-a u utorak 9. siječnja, govorile su liječnica Nika Šlaus iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo; Helena Križan, socijalni pedagog, voditeljica Odsjeka za praćenje odrednica tjelesnog zdravlja u Službi za promicanje zdravlja HZJZ-a te Andreja Čondor, magistrica nutricionizma.

ZDRAVI TANJUR Blagdanski stol

O zdravijim verzijama obroka za blagdanski stol govorile su nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor u HKR-ovoj emisiji "Zdravi tanjur".

ZDRAVI TANJUR Mediteranska prehrana

U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor, govorile su o zlatnom standardu današnje pravilne prehrane - mediteranskoj prehrani.

O bolestima štitnjače

O bolestima štitnjače govorile su u HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.

Saznajte kako nahraniti imunitet

O tome kako nahraniti naš imunitet govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.

Bundeva - kraljica jeseni

O bundevi i njezinom bogatom nutritivnom sastavu govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.

Trikovi za bolju organizaciju prehrane

Jeste li znali da se u Hrvatskoj u prosjeku baci gotovo 86 tona ostataka od hrane koji su mogli biti iskorišteni. Pojedinačno, to je čak oko 22 kilograma jestive hrane godišnje po stanovniku. Poboljšanje organizacije prehrane pridonijet će kvaliteti prehrane, ali i smanjenju količine hrane koja će završiti na otpadu.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja