Budi dio naše mreže

Ključna riječ: za-1000-radosti-probudi-dobro-u-svijetu

VIDEO Tenisačica Anja Konjuh: U ovim blagdanskim danima najvažnije je pomagati drugima jer si ne mogu svi priuštiti jednako

Prodaja božićnih drvaca u sklopu 18. nacionalnoga humanitarnog programa “Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu” Hrvatskog Caritasa u suradnji s Hrvatskim šumama i Gradom Zagrebom okupila je u subotu mnoge građane na Trgu bana Josipa Jelačića gdje su pokazali svoju solidarnost i senziblitet prema onima kojima je najteže. Hrvatska teniska FED Cup reprezentativka Anja Konjuh koja je od malih nogu dio ove humanitarne priče ni ove godine nije propustila Caritasovu akciju.

Prijatelji Hrvatskog katoličkog radija: Probudili dobro u svijetu!

Dugogodišnji prijatelji i slušatelji Hrvatskog katoličkog radija prepoznaju akciju Hrvatskog Caritasa ''Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu!“, kao vrijednu te iskoriste humanitarnu prodaju borova da se susretnu s omiljenim glasovima svoga radija.

Svaki prihod koji ode najpotrebnijima, najljepši je božićni poklon koji nekome možemo darovati

„Morate biti dobri ljudi, to je ono što vrijedi više od bilo koje kune. Ništa mi ne znači toliko koliko obradovati i pomoći ljudima oko sebe. Svake godine dođem ovdje i biram savršeno drvce koje će mi odgovarati u stanu, pa i sad izbirljivo gledam, ali zapravo je svako ovo drvce savršeno jer znam da njime pomažem onima kojima je teško“, rekla je tijekom Caritasove humanitarne prodaje božićnih drvaca umirovljenica Dragica.

FOTOREPORTAŽA Kupnjom božićnih drvaca probuđeno dobro u svijetu

U sklopu 18. nacionalnoga humanitarnog programa "Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu" Hrvatski Caritas u suradnji s "Hrvatskim šumama" i Gradom Zagrebom organizirao je promotivno-humanitarni događaj u sklopu kojega su Zagrepčani na Trgu bana Jelačića kupovali božićna drvca u svrhu prikupljanja pomoći za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

Kako se brinuti o Caritasovom božićnom drvcu u tegli?

U sklopu 18. nacionalnoga humanitarnog programa “Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu”, koju Hrvatski Caritas organizira u suradnji s “Hrvatskim šumama” i Gradom Zagrebom, građanima Zagreba božićna drvaca bit će ponuđena na prodaju u subotu 14. prosinca od 8 do14 sati na Trgu bana Jelačića.

HRVATSKI CARITAS Zajedno u akciji "Za 1000 radosti – probudi dobro u svijetu"

"Božić i Caritas su zapravo jedno. Što je Božić? Ako gledamo izvana možemo dobiti dojam da je to je neka vanjska proslava, no Božić je Božji dar u kojem Bog sebe daruje čovjeku. Tu je izvor i našega Caritasa", rekao je predsjednik Hrvatskog Caritasa mons. Josip Mrzljak na konferenciji za novinare Hrvatskoga Caritasa povodom Nedjelje Caritasa i predstavljanja nacionalnog programa "Za 1000 radosti – probudi dobro u svijetu" te najave tradicionalnoga humanitarno-promotivnog događaja koji će se održati 14. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja