Budi dio naše mreže

Dugogodišnji prijatelji i slušatelji Hrvatskog katoličkog radija prepoznaju akciju Hrvatskog Caritasa ''Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu!“, kao vrijednu te iskoriste humanitarnu prodaju borova da se susretnu s omiljenim glasovima svoga radija.

/ ps

Postoje slušatelji koji već dugi niz godina tradicionalno prije jutarnje kupovine na Dolcu zastanu i počaste djelatnike HKR-a koji su bili u akciji i osobno sudjeluju u akciji, želeći uoči Božića učiniti neko dobro djelo.

Primjer za to je g. Nikola Piasevoli, umirovljenik, porijeklom iz Dugog otoka, koji HKR-ovoj ekipi svake godine daruje mandarine. Ove je godine iskoristio priliku susreta i s glavnim urednikom, Sinišom Kovačićem, kako bi pohvalio program HKR-a i preporučio ga svima, a ne samo katolicima.

”Drago nam je što smo imali priliku biti medijski pokrovitelji ove akcije. Lijepo je vidjeti kako je ona već prerasla u tradiciju koja također pruža priliku da se povežemo i upoznamo uživo s našim slušateljima”, istaknuo je Kovačić.

g. Nikola Piasevoli svake godine daruje HKR-ovoj ekipi mandarine/Foto: Petar Belina

Ove godine iznenadio nas je slušatelj iz Šestina, Branko Kolarić, koji je iskoristio mogućnost kupnje bora za nekog drugog te je uplatio za drvce koje je namijenio prostoru Hrvatskog katoličkog radija, kojeg rado sluša.

”Uvijek je lijepo znati da postoje dobri ljudi koji nas prate. Ne samo da će prihodi za bor pomoći potrebitima, nego će i on sigurno biti na radost svima u redakciji”, zahvalio je glavni urednik.

Djelatnici HKR-a s doniranim borom/Foto: Petar Belina

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja