Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-robert-sreter

Župa Šestine organizira cjelovito čitanje Svetog pisma

Cjelovito čitanje Svetog pisma započelo je u ponedjeljak 25. 1., a trajat će do 5. veljače. Čitat će se od ponedjeljka do subote, od 9:00 do 17:45 te od 19:00 do 22:00 sata. Čitanje Biblije izravno se prijenosi na YouTube kanalu „Župa Šestine“.

VIDEO Sve što vas je zanimalo o biskupskim kapicama

U emisiji HKR-a u petak, 5. lipnja, "Halo, velečasni?" vlč. Robert Šreter odgovorio je na pitanje: "Postoje mitre i kapice, crvene i ljubičaste. Postoje one za papu, kardinale i biskupe. Povremeno se te kapice miču i vraćaju tijekom mise. Kako to da kapice ne skliznu s glave kad su nagnute natrag?"

HALO, VELEČASNI? Imaju li pobožnosti biblijski temelj?

Prvi je petak u mjesecu. Mnogi u lipnju osobito časte Srce Isusovo pa iz toga proizlaze pitanja: Koji su učinci pobožnosti u našim životima? Imaju li pobožnosti biblijski temelj? Na pitanja je u HKR-ovoj emisiji "Halo, velečasni?" u petak, 5. lipnja odgovarao vlč. Robert Šreter, župnik župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

HALO VELEČASNI? Može li svećenik danas donositi pričest bolesnicima?

HALO, VELEČASNI? Može li svećenik danas donositi pričest bolesnicima? Kako Bog gleda na nevjernike koji zaista čine dobro drugima? Što je to Put svjetla? Na ta i druga pitanja, odgovorio je 22. svibnja vlč. Robert Šreter, župnik župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

FOTO Presveti Oltarski Sakrament i u Šestinama

Župnik župe sv. Mirka u Šestinama vlč. Robert Šreter na Cvjetnicu je, drugu nedjelju za redom, prošao Šestinama kako bi Presvetim sakramentom blagoslovio župljane.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja