Budi dio naše mreže

Cjelovito čitanje Svetog pisma započelo je u ponedjeljak 25. 1., a trajat će do 5. veljače. Čitat će se od ponedjeljka do subote, od 9:00 do 17:45 te od 19:00 do 22:00 sata. Čitanje Biblije izravno se prijenosi na YouTube kanalu „Župa Šestine“.

/ im

Povodom nedjelje Božje riječi, u mnogim župama organizira se cjelovito čitanje Svetog pisma. Ova inicijativa traje već nekoliko godina i sve je veći broj župa koje se uključuju. Po prvi puta ove godine u inicijativu se uključila i župa Sv. Mirka u zagrebačkim Šestinama.

Cjelovito čitanje Svetog pisma započelo je u ponedjeljak, 25. 1., a trajat će do 5. veljače. Čitat će se od ponedjeljka do subote, od 9:00 do 17:45 te od 19:00 do 22:00 sata. Čitanje Biblije izravno se prijenosi na YouTube kanalu „Župa Šestine“.

Župnik vlč. Robert Šreter ističe da se odazvalo preko šedeset čitača te da je pozitivno iznenađen ovim velikim odazivom. “Želimo potaknuti sve vjernike da iskažu čast i hvalu Svetom pismu. Siguran sam da će svima nama ovo biti na izgradnju i poticaj da cijelu godinu čitamo Sveto pismo”, rekao je.

“Pozivam sve koji žele da se uključe putem našeg YouTube kanala i tako sudjeluju u cjelovitom čitanju Svetog pisma”, zaključio je.

Cjelovito čitanje Svetog pisma možete pratiti OVDJE.

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja