Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svjetski-savez-mladih

BESPLATNA EDUKACIJA "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava"

Svjetski savez mladih Hrvatska omogućit će svakoj osobi besplatno sudjelovanje na ciklusu edukacija "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava". Edukacija će se primarno održati u online formatu, a za one koji žele postoji i mogućnost održavanja edukacije uživo.

Kao Svjetski savez mladih smatramo da bismo morali očuvati civilizacijske dosege i poštovati priziv savjesti

"Ljetna škola bioetike i ljudskih prava“ u organizaciji Svjetskog saveza mladih Hrvatska održava se treću godinu zaredom u Šibeniku. Škola traje od 27. srpnja do 2. kolovoza, a cilj je edukacija mladih od 18 do 30 godina te okupljanje stručnjaka iz bioetike i ljudskih prava kako bi problematizirali aktualna pitanja bioetike na interdisciplinaran način. Više o temama i predavačima rekao je za Hrvatsku katoličku mrežu voditelj programskih aktivnosti Luka Poslon.

PROGRAM "POJ" – U zajedništvu s drugima upoznaj ljepotu poezije!

"Program 'Poj' želi biti mjesto jednostavnog čitanja poezije. Želimo omogućiti mladima da u zajedništvu s drugima razviju svoje čitateljske vještine te da, ako to žele, izraze svoju kreativnost", rekao je za Hrvatsku katoličku mrežu voditelj kulturno-edukativnog programa "Poj" Luka Tripalo.

SVJETSKI SAVEZ MLADIH "Očuvanje priziva savjesti civilizacijski je doseg i ne smijemo relativizirati njegovu važnost"

"Želimo povezati mlade sa stručnjacima iz područja ljudskih prava i bioetike, ali i mlade sličnih interesa kako bi u budućnosti radili na sličnim projektima od društvene važnosti", rekao je voditelj programskih aktivnosti Svjetskog saveza mladih Hrvatska Luka Poslon te za Hrvatsku katoličku mrežu pojasnio do kakvih su zaključaka mladi došli na Ljetnoj školi bioetike i ljudskih prava.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja