Budi dio naše mreže

Ključna riječ: striceki-i-tete-pricalice

Tete-pričalice sa sobom donose životnu radost i empatiju!

U HKR-ovoj emisiji "Novi valovi dobrote" urednice i voditeljice Snježane Kirinić Grubić u utorak, 26. travnja, gostovala je predsjednica udruge "Smiješak za sve" Marijana Jergović. Povod gostovanju je objava knjižice-bojanke "Laku noć, pričoljupci!"

Kuhinja u kojoj se spravljaju jela začinjena knjigama

Volonteri iz udruge Smiješak za sve i njihovi prijatelji nisu se ostavili knjiga, ali su se uhvatili kuhače. Držeći odstojanje i propisani razmak tete i stričeki pričalice svojim su receptima i kulinarskim pothvatima odlučili dati literarni začin.

Zagrebačke bolnice bogatije za 100 novih teta i stričeka "pričalica"

"Za djecu priče su sve. Čarolija, stvarnost – ravnopravna, pa i moćnija od one bolničke. Za njihove roditelje i pratnju, dolazak volontera znači predah, ali i tako potrebno veselje i vedrinu. U dugim bolničkim danima – neprocjenjivo!", naglasila je početkom rujna za Hrvatsku katoličku mrežu Marijana Jergović, predsjednica Udruge "Smiješak za sve" koja je nakon zadnjeg seminara bogatija za 100 volontera.

Smiješak za sve: "Tete i stričeki pričalice" i za blagdane s djecom u bolnicama

"To je bio stup na uglu njegova kreveta. Bio je u svojoj sobi i svom krevetu. A najljepše je bilo to da je vrijeme pred njim pripadalo njemu. Scrooge bodro skoči iz kreveta. 'Neka u meni žive duhovi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti'! klikne pun samopouzdanja.'Ono što sam vidio prošle noći ne mora se dogoditi, jer ja to još mogu spriječiti.'" (Božićna priča, Charles Dickens)

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja