Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sto-se-dogada-u-svetoj-misi

Poklik "Aleluja"

Liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Što se događa u svetoj misi?", govorio je u nedjelju 18. prosinca o pokliku Aleluja.

Zborna molitva ili Collecta

Liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Što se događa u svetoj misi?", govorio je u nedjelju 4. prosinca o Zbornoj molitvi.

Zašto činimo znak križa?

Liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Što se događa u svetoj misi?", tumačio je u nedjelju 6. studenog obredne molitve i geste koje činimo za vrijeme euharistijskoga slavlja.

Zaziv Kyrie Eleison

Liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Što se događa u svetoj misi?", govorio je u nedjelju 20. studenog o podrijetlu liturgijskog zaziva Kyrie Eleiso i Kriste Eleison.

Važnost svečane procesije

Liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko u emisiji Hrvatskoga katoličkog radija "Što se događa u svetoj misi?", govorio je u nedjelju 30. listopada o ulaznim procesijama.

Kako ispravno ući u crkvu?

Liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko u nedjelju 23. listopada u emisiji Hrvatskoga katoličkog radija "Što se događa u svetoj misi", govorio je kako ispravno ući u crkvu i zašto je važno na vrijeme doći na svetu misu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja