Budi dio naše mreže

Hrvatski eter duhovne glazbe ovih je dana postao bogatiji za novu suradnju. Popularna hrvatska pjevačica ZSA ZSA, ženstvenog i raskošnog glasa te kantautor i producent duhovne i svjetovne glazbe Dominik Lučić, snimili su obradu jedne od najpoznatijih pjesama kršćanske glazbe - "Oceans", odnosno "Dubine".

/ at

Obrada je po mnogočemu posebna, a ono što je krasi jest ohrabrenje za vrijeme u kojem se nalazimo. Dok su neki u toplini vlastitoga doma sa svojim obiteljima, mnogi prolaze teškoće i kušnje.

“Pjesma svojom emotivnom, ali moćnom i odlučnom izvedbom daje do znanja da je sva naša nada u Gospodinu kojem se budno obraćamo u molitvi i s pjesmom. Tome pridonosi i uskrsno vrijeme u kojemu se nalazimo. Vjerujemo da će svima onima koji ju srcem zapjevaju uz talentirani duet Dominika i ZSA ZSE donijeti mir, istinsku radost i nadu Radosne vijesti!”, navodi Lučić.

Za produkciju i aranžman zaslužan je Dominik Lučić, koji tako nastavlja svoj niz obrada svjetovnih i duhovnih hitova, a spot je snimio Filip Bašić iz DOKU FILMS video produkcije na jezeru Bobovica, uz dozvolu Š.R.D. Samobor.

Dominik Lučić je glazbenik koji surađuje s brojnim umjetnicima na estradnoj sceni, poput Ane Rucner s kojom je odradio niz domaćih i inozemnih turneja, ali i mladim glazbenim nadama poput Marka Kutlića i Dine Petrića.

Dominik Lučić i ZSA ZSA

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja