Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sestre-haluzan

Sestre Halužan o duhovnoj glazbi: Isus Krist je odgovor na sva naša pitanja

Pomalo samozatajne, ali ipak prisutne. Kako na velikim koncertima duhovne glazbe tako i na večerima slavljenja. Animiraju klanjanja Presvetom oltarskom sakramentu. Izdale su nekoliko pjesama kojima slave Gospodina. Neke od njih su: ljubav kao ocean, Ti me nosi, Kćeri i sinovi, Prva ljubav te nosi. Skladbe su to uz koje smo do sad upoznavali sestre Halužan, Katarinu, Klaru i Magdalenu. U videu koji je objavila Facebook stranica "I bit ćete mi svjedoci" pogledajte njihovo svjedočanstvo o duhovnoj glazbi uz koju slave Gospodina.

U sklopu Duhovske osmine održat će se koncert Alana Hržice i sestara Halužan u Varaždinu

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije organizira Duhovsku osminu koja je obilježena "Jerihonskim bdjenjem" - molitvom, postom, klanjanjem Presvetom, djelima milosrđa. Bdjenje je započelo u subotu, 23. svibnja, a traje do subote, 30. svibnja. U sklopu Duhovske osmine održat će se koncert Alana Hržica i sestara Halužan u Varaždinu u petak, 29. svibnja "Kod Grgura" na Franjevačkom trgu u 20 sati.

VIDEO Nova pjesma sestara Halužan: "Mladenačka je i ima univerzalnu poruku"

Na vratima smo došašća, a nova pjesma sestara Halužan stiže u pravo vrijeme. Pjesma "Kćeri i sinovi" govori o važnosti praštanja, a tekst i glazba nadahnuti su stihovima iz Matejeva evanđelja (Mt 5, 23-24). Radijska premijera ovoga spota bila je u HKR-ovoj emisiji "Sacro ritam" u četvrtak, 28. studenoga.

Petrovo u Ivaniću: koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti grupa Emanuel i sestre Halužan

Uz proslavu zaštitnika župe i Ivanić-Grada, svetog Petra apostola, u sklopu Manifestacije “Petrovo u Ivaniću 2019.” koju suorganiziraju Grad Ivanić-Grad, Povijesna postrojba Ivanić-Grada “10. satnija Ivanić” u zajedništvu sa Župom sv. Petra apostola i Turističkom zajednicom Ivanić-Grada u subotu će se s početkom u 21 sat održati koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti grupa Emanuel i sestre Halužan, na malom trgu kraj tržnice.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja