Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pricaj-mi

Vlč. Vedran Jakić: Naše rane mogu biti veliki potencijal

Opraštanje je važno koliko i čovjekovo traganje za srećom. Svi mi, od trenutka rođenja tragamo za blaženstvom. Koliko nam u potrazi za blaženstvom može pomoći opraštanje drugima govorili smo u još jednoj emisiji Pričaj mi, a gostovao je vlč. Vedran Jakić.

SVJEDOČANSTVO Evo kako su me moji kriteriji pri izboru budućeg muža zaslijepili

U HKR-ovoj emisiji "Pričaj mi" gostovao je fra Vinko Brković koji je govorio o ljubavi i istinskoj žrtvi koja proizlazi iz Ljubavi, ali i o iskrivljenoj slici veze i braka. Dotaknuo se i mnogih mladih koji ostaju sami jer traže idealnog/idealnu partnera/partnericu. Nakon emisije pristiglo je svjedočanstvo jedne djevojke kojoj je promišljanje fra Vinka pomoglo u boljem razumijevanju njezine situacije. Svjedočanstvo pročitajte u nastavku.

Stjepan Lach: Svi smo pozvani otkriti svoje talente, ne smijemo dopustiti strahu da nas zaustavi

S razlogom nam je Bog dao talente, a kako bismo ih otkrili i razvijali potrebno je nekada suočiti se sa strahom. No, talenti su nam dani kako bi kroz njih proslavili Boga i darovali ih drugima, te je svojevrsna odgovornost brinuti se o njima. U emisiji „Pričaj mi“, pjevač Stjepan Lach govori upravo o tome kako je prava šteta ako „zaključavamo“ svoje talente – koji mogu biti zaista raznovrsni.

Pjevati u crkvenom zboru je posebno po tome što zrači nadom

Glazba u Crkvi je mjesto susreta te su svi pozvani sudjelovati jednakim žarom, jedan je od zaključaka emisije „Pričaj mi“, gdje je gostovala Dubravka Knežević, voditeljica Nadbiskupijskog zbora mladih Zagrebačke nadbiskupije.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja