Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nadbiskup-puljic

ŠKABRNJA Nadbiskup Puljić: Napasnik je taj koji ženi govori "Budeš li rodila to dijete, rodit ćeš jednog siromaha više"

U zahvalnosti za svjetlo dobrote koje nam je zasjalo preko Marije, nadbiskup Puljić je potaknuo na molitvu Mariji da čuva obitelji. „Sve povijesne krize, kušnje, Zmajeve prijetnje i zastrašivanja, uspjeli smo prebroditi jer smo se molili i hodočastili u Gospina svetišta. Po tomu smo prepoznatljivi. Blago narodu koji ima dobre, moralne i čestite očeve i majke. Blago obitelji u kojoj je molitva kruh svagdanji, a Marija uzor obiteljske žene i majke“, istaknuo je zadarski nadbiskup.

FOTOREPORTAŽA Biskupi na proslavi 22. rođendana HKR-a

Hrvatski katolički radio slavi 22. rođendan. Tom prigodom djelatnike Hrvatske katoličke mreže posjetili su predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić te hvarski biskup mons. Petar Palić koji je odlukom HBK imenovan za "medijskog biskupa" odnosno na mjesto predsjednika Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija. Zahvaljujući biskupima što su svojim dolaskom podržali rad ovog značajnog medija, ravnatelj Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina rekao je da HKR već 22 godine pokušava prenositi Radosnu vijest Isusa Krista u hrvatske domove i daleko šire.

Predsjednik HBK i urednica HKM-a u Temi dana HTV-a

O zaključcima četverodnevne konferencije u Vatikanu na temu seksualnog zlostavljanja maloljetnika u Crkvi govorili su u nedjelju u Temi dana HRT-a predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, zadarski nadbiskup Želimir Puljić i urednica s Hrvatske katoličke mreže Diana Tikvić.

SVJEDOČANSTVO sveučilišnog suradnika: Slobodan od vlastite taštine

"Bog mi je podario prekrasnu obitelj i djecu. Bog mi je podario prekrasan posao koji je svrhovit i usko vezan uz moje interese. Može se reći da imam sve. Međutim, život nosi stotine malih dnevnih stepenica. Ili rasteš ili padaš", svjedoči polaznik programa Exitus, Nikola Tanković.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja