Budi dio naše mreže

Ključna riječ: marijini-obroci-hrvatska

FOTO Održane utrke Marijinih obroka

Održana je deseta humanitarna utrka “Trčimo za Dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet” u zagrebačkom parku Bundek ove nedjelje, 9. lipnja 2024. Cilj je utrke bio osigurati obroke za školsku kuhinju “Zagreb, Hrvatska”, u kojoj se svakodnevno hrani 702 djece.

Završena humanitarna biciklistička vožnja Ogulin-Međugorje za Marijine obroke

Dvodnevna humanitarna biciklistička vožnja ili brevet Ogulin-Međugorje, koji je za cilj imao prikupiti sredstva za međunarodnu humanitarnu udrugu Marijine obroke, završen je u subotu u dopodnevnim satima. U organizaciji Randonneurs Croatie, ovo je druga godina da je ova humanitarna vožnja održana na relaciji Ogulin-Međugorje, u dužini od 410 km i uz 4000 metara uspona.

MARIJINI OBROCI Održana Humanitarna utrka za djecu

Deveta humanitarna utrka Marijinih obroka "Trčimo za Dijete 31 - Tvojih 5 za njihov svijet" održana je u nedjelju 4. lipnja u zagrebačkom Parku Bundeku, a na njoj je sudjelovalo 140 odraslih trkača i četrdesetak djece. Sudionici su pretrčanim kilometrima i donacijama osigurali obroke za školsku kuhinju "Zagreb, Hrvatska" u kojoj 702 djeteta svakodnevno prima topli školski obrok.

MARIJINI OBROCI - Tvojih pet za njihov svijet

Utrka "Trčimo za Dijete 31" održana je u nedjelju 29. svibnja na zagrebačkom Bundeku. Na utrci Marijinih obroka Hrvatske u dva dana osigurani su obroci za 187 gladne djece kroz cijelu školsku godinu.

Pokušajte kroz 40 dana napuniti šalicu djelima ljubavi i darovati obrok

Počela je korizmena akcija Marijinih obroka "40 djela ljubavi" kojoj se možete priključiti kroz slijedećih 40 dana na način da se odreknete neke sitnice kako biste pomogli gladnom djetetu da u školu ide sito i sretno - za što su dovoljne svega 132 kune za cijelu školsku godinu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja