Budi dio naše mreže

Ne znate kamo ćete u nedjelju, 4. lipnja?! Dođite na Bundek, tamo će deveti put biti organizirana humanitarna utrka Marijinih obroka "Trčimo za Dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet".

/ hjb

Cilj utrke je proširiti priču o Marijinim obrocima i na taj način doći do još većeg broja gladne djece kojima će se osigurati svakodnevni obrok u školi. Želimo da svako dijete na mjestu obrazovanja dobije svoj životno važan obrok, a danas u nekima od najsiromašnijih zajednica svijeta upravo takve obroke prima 2.429.182 djece.

Mali Afrikanci u Beninu / Foto: Marijni obroci Hrvatska

Sav prikupljen iznos od kotizacija i drugih donacija namijenjen je školskoj kuhinji “Zagreb, Hrvatska” u Beninu, u kojoj tople školske obroke prima 702 djece.

S programom, prijavama i podizanjem startnih brojeva započinjemo u 9 sati. Dječja utrka na 800m započinje u 10 sati, a preporučena kotizacija je 2 €. Start utrke za odrasle, od 5 km, je u 11 sati, a preporučenom donacijom za kotizaciju od 11 € omogućujete da jedno dijete prima Marijine obroke čak 6 mjeseci. Svi prijavljeni trkači mogu dobiti dry fit majicu Marijinih obroka, a najbrže trkače u dječjoj, ženskoj i muškoj kategoriji očekuju bogate nagrade naših sponzora.

Utrka u Zagrebu 2022. / Foto: Marijni obroci Hrvatska

Prijava za djecu je na sam dan utrke. Za odraslu utrku prijave su moguće putem linka ili na dan utrke na Bundeku, ali iz organizacijskih razloga preporučamo prijavu online. Vrijedni volonteri Marijinih obroka pripremili su popratne sadržaje za djecu i odrasle za vrijeme cijelog programa.

Tri Utrke u lipnju

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati u Zagrebu, pozivamo vas na humanitarnu utrku Marijinih obroka “Trčimo za obrok više” koja će u Splitu biti održana dan ranije, 3. lipnja 2023. Prijave su moguće putem linka. Humanitarna utrka Marijinih obroka bit će i u Slavonskom Brodu 17. lipnja, a više informacija o samom događaju saznajte na Facebook stranici.

Veselimo se vašem dolasku i druženju s Marijinim obrocima, kako bismo zajedničkim snagama nahranili sljedeće dijete koje čeka svoj obrok.

Beninska djeca / Foto: Marijni obroci Hrvatska

Sve dodatne informacije može se dobiti na info@marysmeals.hr ili na 01 5509 250. Podaci za uplatu: IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja