Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kviz-petkom-u-podne

Završio edukativni kviz "Petkom u podne" na aplikaciji HKM-a!

Edukativni kviz “Petkom u podne” od 6. rujna 2019. do 26. lipnja 2020. provodio se na mobilnoj aplikaciji Hrvatske katoličke mreže. Cilj kviza bio je promicanje medijske pismenosti u Hrvatskoj, prvenstveno među djecom, mladima, roditeljima, skrbnicima i nastavnicima kako bi ih potaknuo na promišljanje o medijima, sigurnom korištenju tehnologija i kritičkom razmišljanju pri odabiru tema koje bi željeli čitati. Ovog petka, 26. lipnja, knjigu Tomislava Ivančića "Budni budite i molite" osvojio je korisnik aplikacije HKM-a Mateo Vujatović.

KVIZ "PETKOM U PODNE" Budite s nama i idućeg petka!

Ovog petka, 19. lipnja, knjigu pape Franje "Vjerujem, vjerujemo" osvojila je korisnica aplikacije HKM-a Marijana Liović, a dobra je vijest da se igramo i idući petak kada ćete imati priliku osvojiti knjigu Tomislava Ivančića "Budni budite i molite"!

KVIZ "PETKOM U PODNE" Budite s nama i idućeg petka!

Ovog petka, 12. lipnja, Veritasov lipanjski komplet knjiga osvojio je korisnik aplikacije HKM-a Matija Jurić, a dobra je vijest da se igramo i idući petak kada ćete imati priliku osvojiti knjigu pape Franje "Vjerujem, vjerujemo"!

KVIZ "PETKOM U PODNE" Budite s nama i idućeg petka!

Ovog petka, 5. lipnja, knjigu "Molitvom do životne preobrazbe" Jacquesa Philippea osvojila je korisnica aplikacije HKM-a Sandra Burić Matas, a dobra je vijest da se igramo i idući petak kada ćete imati priliku osvojiti Veritasov lipanjski komplet knjiga!

KVIZ "PETKOM U PODNE" Budite s nama i idućeg petka!

Ovog petka, 29. svibnja, imali ste priliku osvojiti CD "40 godina Uskrs festa", a dobra je vijest da se igramo i idući petak kada ćete imati priliku osvojiti knjigu "Molitvom do životne preobrazbe" Jacquesa Philippea.

KVIZ "PETKOM U PODNE" Osvojite CD "Uskrsfest 2019."

Informativna katolička agencija u suradnji s Agencijom za elektroničke medije svakoga petka u podne organizira kviz kojim potiče medijsku pismenost, a u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade!

KVIZ "PETKOM U PODNE" Budite s nama i idućeg petka!

Ovog petka, 22. svibnja, CD fra Šite Ćorića "I kad život nije fer" osvojio je korisnik aplikacije HKM-a Ante Prološčić, a dobra je vijest da se igramo i idući petak kada ćete imati priliku osvojiti CD "Uskrsfest 2019." .

1 2 3 9
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja