Budi dio naše mreže

KVIZ "PETKOM U PODNE" Osvojite knjigu "Molitvom do životne preobrazbe"

Informativna katolička agencija u suradnji s Agencijom za elektroničke medije svakoga petka u podne organizira kviz kojim potiče medijsku pismenost, a u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade!

/ mp

Edukativni kviz “Petkom u podne” od 6. rujna 2019. do 26. lipnja 2020. provodit će se na mobilnoj aplikaciji Hrvatske katoličke mreže (ako još niste, aplikaciju HKM-a možete preuzeti za Android OVDJE, a za iOS OVDJE).

Svakoga petka, u 12.05, nakon molitve Angelusa, na mobilnoj aplikaciji pojavit će se edukativno pitanje o medijskoj pismenosti, a natjecatelj treba u što kraćem vremenu odgovor poslati mailom na kviz@ika.hr.

Cilj kviza je promicanje medijske pismenosti u Hrvatskoj, prvenstveno među djecom, mladima, roditeljima, skrbnicima i nastavnicima kako bi ih potaknuo na promišljanje o medijima, sigurnom korištenju tehnologija i kritičkom razmišljanju pri odabiru tema koje bi željeli čitati. O pojmovima s kojima ćete se susretati u edukativnom kvizu možete više saznati na mrežnoj stranici posvećenoj medijskoj pismenosti OVDJE.

Nagradno pitanje očekuje vas u petak, 5. lipnja u 12.05 na aplikaciji HKM-a.

Natjecatelj koji točno odgovori na pitanje i prvi svoj odgovor pošalje na kviz@ika.hr, osvojit će knjigu u izdanju Verbuma “Molitvom do životne preobrazbe” Jacquesa Philippea.

“Današnjem je svijetu najpotrebnija upravo molitva. Iz molitve će proizaći i obnova i iscjeljenje i duboke korjenite promjene društva za kojima tako čeznemo. Sve sam dublje uvjeren da sve proizlazi iz molitve…” Ovim riječima o. Jacques Philippe, jedan od najvećih duhovnih autora današnjice, objašnjava razloge zašto se odvažio na pisanje ove knjige koja je poput svojevrsne škole molitve koja nas na jednostavan način vodi do bliskosti s Bogom.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja