Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kod-fratara

Obrok za obrok "Kod fratara" na Svetom Duhu

Ove godine ponavljamo humanitarnu akciju pod nazivom "Obrok za obrok" koja će se održati na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25.11.2021. do 8.1.2022. Radno vrijeme bit će od 16 do 22 sata", poručuje fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu.

ANTUNOVO NA SVETOM DUHU Obnovi svoj duh, okrijepi svoje tijelo, učini dobro djelo!

Prigodom proslave blagdana sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu uz bogatu i sadržajnu duhovnu ponudu koja je već tradicionalna u zagrebačkom svetištu sv. Antuna i ove godine fratri otvaraju vrata svoga samostanskoga vrta u kojem će Pučka kuhinja ponuditi izvrsna i ukusna jela. Sav prihod je humanitarnog karaktera jer je namijenjen velikim potrebama Pučke kuhinje u ovim teškim vremenima.

Fra Vladimir Vidović: Hvala vam što pomažete Pučkoj kuhinji kupnjom hrane u drive-in kućici "Kod fratara"

Na adresi Sveti Duh 33, ispred Pučke kuhinje u Zagrebu, s početkom adventa, započela je s radom drive-in adventska kućica "Kod fratara" u sklopu humanitarne akcije "Obrok za obrok". Poštujući sve epidemiološke mjere, vozači naručenu hranu preuzimaju u dvorištu Pučke kuhinje i to od 16 do 22 sati. U razgovoru za HKM voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu fra Vladimir Vidović istaknuo je zadovoljstvo s ovom humanitarnom akcijom te ljudima koji vrlo disciplinirano poštuju sve epidemiološke mjere.

S radom započela drive-in adventska kućica "Kod fratara" na Svetom Duhu

Od utorka, 1. prosinca, na adresi Sveti Duh 33, ispred Pučke kuhinje u Zagrebu, započela je s radom drive-in adventska kućica "Kod fratara" za humanitarnu akciju "Obrok za obrok". Poštujući sve epidemiološke mjere, vozači će naručenu hranu preuzimati u dvorištu Pučke kuhinje i to od 16 do 22 sati.

Adventska kućica - Kod fratara - drive in

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju izazvanu pandemijom koronavirusa, ove godine Adventska kućica – Kod fratara neće biti na Zrinjevcu, na svom uobičajenom mjestu kod glazbenog Paviljona. Od 1. prosinca na adresi Sveti Duh 33, ispred Pučke kuhinje, počinje s radom drive-in adventska kućica za humanitarnu akciju Obrok za obrok. Poštujući sve epidemiološke mjere, vozači će naručenu hranu preuzimati u dvorištu Pučke kuhinje i to od 16 do 22 sati.

Hrvatska katolička mreža posjetila Caritasovu kućicu "Kod fratara" na "Adventu u Zagrebu"

Djelatnici Hrvatske katoličke mreže na čelu s glavnim urednikom HKM-a Sinišom Kovačićem u utorak su posjetili kućicu Pučke kuhinje Caritasa župe sv. Antuna Padovanskoga sa Svetoga Duha pod nazivom "Kod fratara" u sklopu manifestacije "Advent u Zagrebu". Adventska kućica nalazi se na Zrinjevcu blizu Paviljona. Djelatnici Hrvatske katoličke mreže iskoristili su ovu priliku zajedništva te snimili i spot za jednu božićnu pjesmu, a o čemu se radi vrlo brzo ćete doznati na našim mrežnim stranicama...

Adventska kućica "Kod fratara" - fratri ponovno u akciji

I ove godine u manifestaciji Advent u Zagrebu gastronomsku ponudu obogatit će i kućica Pučke kuhinje Caritasa župe sv. Antuna Padovanskoga sa Svetoga Duha pod nazivom "Kod fratara". Pozicija adventske kućice je na Zrinjevcu blizu Paviljona.

Fratri na blagdan sv. Antuna otvorili vrata samostanskog vrta za posjetitelje!

Brojni posjetitelji su se u četvrtak odazvali dobrotvornoj akciji za pomoć Caritasu župe sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu. Naime, pod geslom: "Obnovite svoj duh, okrjepite svoje tijelo, učinite dobro djelo", fratri sa Svetog Duha su u četvrtak na blagdan sv. Antuna Padovanskog za sve posjetitelje otvorili vrata samostanskog vrta uz gastronomsku ponudu.

"KOD FRATARA" – ponovno u akciji, ovaj put u samostanskom vrtu

"Obnovite svoj duh, okrjepite svoje tijelo, učinite dobro djelo", poruka je fratara sa Svetog Duha u Zagrebu koji će u četvrtak na blagdan sv. Antuna Padovanskog za sve posjetitelje otvoriti vrata samostanskog vrta uz gastronomske ponude.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja