Budi dio naše mreže

Od utorka, 1. prosinca, na adresi Sveti Duh 33, ispred Pučke kuhinje u Zagrebu, započela je s radom drive-in adventska kućica "Kod fratara" za humanitarnu akciju "Obrok za obrok". Poštujući sve epidemiološke mjere, vozači će naručenu hranu preuzimati u dvorištu Pučke kuhinje i to od 16 do 22 sati.

/ mp

Ako još niste probali samostansku sarmu vrijeme je da dođete do drive-in adventske kućice “Kod fratara”.

Tu je još i pregršt ostalih stvari koje će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca: domaće kobasice, ajvar, med, likeri, medenjaci i naravno neizostavno kuhano vino i samostansko pivo, pozivaju fratri.

“Mnogi naši sugrađani su socijalno ugroženi i trebaju našu pomoć, a došašće je upravo vrijeme kad Crkva na osobit način želi naglasiti ljubav prema ljudima u potrebi molitvom i konkretnom pomoći. Stoga želimo senzibilizirati javnost kako svi ljudi imaju pravo na dostojanstven život tijekom cijele godine, a tako i na radostan Božić. Učini dobro djelo. Dragi brate i sestro, budi dio ove humanitarne akcije i pojedi ‘Obrok za obrok'”, poručili su franjevci sa Svetog Duha.

U vremenu došašća kada se pripremamo za Božić, nemojmo zaboraviti one najmanje i najslabije, one koji su u potrebi. Učinimo dobro djelo.

Svoju donaciju možete izvršiti i putem žiro-računa: CARITAS ŽUPE SV. ANTUNA PADOVANSKOGA; Sveti Duh 33, Zagreb Zagrebačka banka d.d., Zagreb IBAN HR6323600001101567611 SWIFT ZABAHR2X

Drive-in adventska kućica “Kod fratara”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja