Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fit-katolik

Kako postati i ostati fit katolik saznajte u novoj emisiji na Laudato TV-u

Život je kao traka za trčanje na kojoj nema stajanja. Možemo živjeti punim plućima trčeći prema Kraljevstvu nebeskom. Emisija ''Fit katolik'' ima za cilj približiti važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Urednici i voditelji emisije su mladi stručnjaci, kineziolog Josip Vučko i kondicijski trener Domagoj Penava.

Prvi "Fit katolik" za krepost umjerenosti, a ne kult tijela

"Tijelo vaše hram je Duha Svetoga koji prebiva u vama” - geslo je nesvakidašnjeg događaja koje je u subotu prijepodne prvi put održan u zagrebačkom parku Maksimir. Riječ je o projektu 'Fit katolik' kojim se vjernicima želi približiti važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, duha i duše.

Fit katolik – Cjeloviti način vježbanja

Projekt "Fit katolik", koji će se održati u subotu u zagrebačkom Parku Maksimir, od 10 do 12 sati, želi približiti vjernicima važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Projekt su podržale brojne poznate osobe. Autor projekta Josip Vučko u svojim javnim nastupima je naglasio da je kršćanin pozvan brinuti se o tijelu kako bi čitavo njegovo biće moglo služiti Gospodinu. Zašto je važno biti Fit katolik iz perspektive Katoličke Crkve, objasnio je don Josip Ulić.

VIDEO Što povezuje Šprajca, Thompsona i don Stojića?

Projekt "Fit katolik", koji će se održati u subotu u zagrebačkom Parku Maksimir, od 10 do 12 sati, želi približiti vjernicima važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Projekt su podržale brojne poznate osobe.

VIDEO Mateo Kovačić poziva na događaj Fit katolik

Projekt "Fit katolik", koji će se održati u subotu u zagrebačkom Parku Maksimir, od 10 do 12 sati, želi približiti vjernicima važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Projekt je podržao i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić.

Stipe Pletikosa podržao projekt "Fit katolik"!

Projekt "Fit katolik" namijenjen je svima kako bi se uvjerili da je moguće i moliti i vježbati. Tjelovježba doprinosi molitvenom životu, a njezini efekti mogu se očitovati na duhovnoj razinu.

Treba li katolik biti fit?

"Sklad duše i tijela – treba li katolik biti fit?" bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 6. svibnja sudjelovali dr. Ivan Segedi profesor na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Josip Vučko apsolvent kineziologije i idejni začetnik projekta "Fit katolik" i vlč. Boris Jozić, župni vikar zagrebačke župe sv. Petra. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

I katolik treba biti fit!

Čovjeka čini duh, duša i tijelo. Za dušu se brinu Crkva i čovjek kroz svoju pobožnost, a tijelo kao da ostaje zanemareno. Zato je mladi apsolvent kineziologije Josip Vučko odlučio pokrenuti projekt "Fit katolik". Cilj projekta je, kako je posvjedočio za Hrvatsku katoličku mrežu, približiti vjernicima važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja