Budi dio naše mreže

Ključna riječ: festival

Otvorene jubilarne 70. Dubrovačke ljetne igre

Podizanjem zastave Libertas na gradski zvonik, uz stihove Himne slobodi, ispred crkve sv. Vlaha svečano su otvorene jubilarne 70. Dubrovačke ljetne igre. U 47 dana trajanja, brojnoj domaćoj i inozemnoj publici predstavit će više od 80 dramskih, glazbenih, baletnih, filmskih, folklornih i drugih izvedbi.

Revolucija pravovjerja na 2. Chest Festu

„Revolucija pravovjerja se kotrlja", poručili su Nikola Bolšec i Stjepan Androić iz Hrvatskog čestertonijanskog društva najavljujući u HKR-ovoj emisiji „Aktualno” drugi festival posvećen slavnom engleskom piscu Gilbertu Keithu Chestertonu. Trodnevni festival popularno nazvan “Chest Fest”, počinje u Zagrebu u petak, 14. lipnja i traje do nedjelje 16. lipnja.

Osam izvrsnih koncerta na sisačkoj orguljaškoj ruti

U sklopu 13. Međunarodnog orguljaškog festivala Ars organi Sisciae od 4. do 12. svibnja održat će se osam atraktivnih koncerata u osam mjesta Sisačke biskupije: u Glini, Sisku, Petrinji, Selima, Martinskoj Vesi, Voloderu i Ivanić-Gradu.

VUKOVAR 3 dana dobre zabave za cijelu obitelj

Od 3. do 5. svibnja održava se 2. festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija pod nazivom SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ – VUKOVAR 2019. Ulice i trgovi Vukovara bit će ispunjeni glazbom i plesom, brojnim atrakcijama, programima za djecu, kreativnim radionicama, uz eno i gastro ponudu iz cijele Hrvatske.

U nedjelju počinje 15. ZagrebDox

Međunarodni festival dokumentarnog filma 'ZagrebDox' održavat će se od nedjelje, 24. veljače do 3. ožujka u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja