Budi dio naše mreže

Ključna riječ: emanuel

Petrovo u Ivaniću: koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti grupa Emanuel i sestre Halužan

Uz proslavu zaštitnika župe i Ivanić-Grada, svetog Petra apostola, u sklopu Manifestacije “Petrovo u Ivaniću 2019.” koju suorganiziraju Grad Ivanić-Grad, Povijesna postrojba Ivanić-Grada “10. satnija Ivanić” u zajedništvu sa Župom sv. Petra apostola i Turističkom zajednicom Ivanić-Grada u subotu će se s početkom u 21 sat održati koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti grupa Emanuel i sestre Halužan, na malom trgu kraj tržnice.

Emanuel dobio Porina za duhovnu glazbu!

U riječkom centu Zamet u petak je održana 26. dodjela Glazbene nagrade Porin. U kategoriji za najbolji album popularne duhovne glazbe, uz nominirane izvođače: Božja pobjeda, Emanuel, Andrej Gozdanov i Uskrs fest 2018., nagrada je otišla grupi Emanuel.

Koji su plodovi duhovne suvremene glazbe u Hrvatskoj?

"Može li se duhovno rasti uz glazbu?" bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 22. studenoga. Povod emisiji bila je "Noć moćnog slavljenja" koju će velikogorički band Emanuel u svome gradu predvoditi ove subote.

Velika Gorica spremna na "Noć moćnog slavljenja" grupe Emanuel u subotu

"Dođite, budite s nama, slavite s nama! Emanuel će biti vaš bend, vi ćete biti naš zbor. Zajedno u pjesmi i slavljenju ćemo u tim trenucima vjerojatno biti možda i najraspjevanija Crkva na svijetu. Svima onima koji te večeri ne mogu biti s nama, njima se preporučamo u molitve s nakanom da se Bog proslavi po sjemenu koje ćemo te večeri posijati na polju koje nam stavlja na put."

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja