Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovno-duhovita-vecer

Sveti Antun Padovanski - najbolji primjer u potrazi za Božjom voljom

"U čast Svecu" bila je tema "Duhovno duhovite večeri" u utorak, 24. svibnja koju je fra Vladimir Vidović posvetio sv. Antunu Padovanskom i njegovom životnom putu o kojem možete više doznati u nastavku. U drugom dijelu emisije telefonski se uključio fra Josip Ivanović koji se nalazi na službi u Bazilici Sv. Antuna Padovanskog pri istoimenome samostanu. Urednik i voditelj emisije je fra Vladimir Vidović.

Ivan Bedalov: Milost uvijek dolazi sa spoznajom grijeha

"Ispovjedio sam se nakon 18 godina" bila je tema emisije "Duhovno-duhovite večeri" u kojoj je gostovao Ivan Bedalovu utorak, 3. svibnja. Emisiju vodi fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu.

DUHOVNO DUHOVITA VEČER: Duhovi traume djeluju kroz naše rane i emocije

Oslobođenje i izlječenje od duha traume bila je tema HKR-ove "Duhovno duhovite večeri" u utorak, 26. travnja u kojoj je fra Stjepan Brčina govorio o zlodusima koji zaista postoje, stvarni su i mogu nas tlačiti na području rana i emocija. Ne radi se o opsjednuću ili o egzorcizmu, već o traumi kojom smo bili povrijeđeni u djetinjstvu. Urednik i voditelj emisije je fra Stjepan Brčina.

Gospodin u tišini radi na nama – i kada mislimo da nismo zaslužili

„Gospodin ponekada i u tišini, i na svoj način, pedagoški i duhovno radi na nama, pa i u trenucima kada mi možda mislimo da nismo zaslužili mjesto, neku poziciju ili vrijeme i situacije koje nam se događaju.” Upozorio je na to fra Stjepan Brčina u emisiji 'Duhovno-duhovite večeri' u utorak koju je posvetio ovoga puta razgovoru sa slušateljima, a uvodna meditacija bila je usmjerena na iskustvo kralja Davida u odnosu s Gospodinom.

"VERITAS" - nova aplikacija u čast sv. Antunu Padovanskom

Nova aplikacija za štovatelje sv. Antuna i svjedočanstvo o primljenim blagoslovima po sv. Antunu bili su tema "Duhovno duhovite večeri" u utorak 15. ožujka u kojoj je gostovao franjevac i glavni urednik "Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskoga" fra Vladimir Vidović. Emisiju je uredio i vodio fra Stjepan Brčina.

RAZGOVOR U POVJERENJU Tko su korisnici pučke kuhinje?

"Razgovor u povjerenju" bila je tema Duhovno-duhovite večeri u utorak, 1. ožujka u kojoj su gostovali gospođa Biserka i gospodin Marijan, korisnici Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu. Emisiju je uredio i vodio fra Vladimir Vidović.

DUHOVNO DUHOVITA VEČER Muško si, budi odlučan!

"Iskustvo vjere" bila je tema emisije "Duhovno duhovita večer" u utorak, 8. veljače, u kojoj je gostovao Gabrijel Lukić, student ekonomije i ministrant u župi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu. Urednik i voditelj emisije je fra Stjepan Brčina.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja