Budi dio naše mreže

Ključna riječ: blago-socijalnog-nauka-crkve

Kako je sv. Majka Terezija „šetala“ i na stranicama Glasa Koncila

Svečanost Dana Majke Terezije protekle je subote u dvorani Vijenac na zagrebačkom Kaptolu okupila zajednicu albanskih katolika u Hrvatskoj. Ta se svečanost pokazala kao dobar povod da se u posljednjoj emisiji iz ciklusa o rubrikama u Glasu Koncila kaže ponešto i o svetici iz Kalkute.

Mir se može postići ako mu se čovjek nada, ako vjeruje u mogućnost mira

Emisiju na valovima HKR-a „Blago socijalnog nauka Crkve“ srijedom u 16:30 emitiramo u suradnji s Centrom za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije. Emisiju je pripremila docentica Dubravka Petrović Štefanac, tajnica Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve.

Novi socijalni dokument pape Franje

U emisiji HKR-a "Blago Socijalnog nauka Crkve" u srijedu, 11. listopada govorio je mons. Stjepan Baloban. Tema emisija bila je novi socijalni dokument pape Franje.

Moćna rijeka mira i pravde - Vrijeme stvorenog

Emisiju „Blago socijalnog nauka Crkve“ na valovima HKR-a emitiramo srijedom u 16:30 u suradnji s Centrom za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije. Emisiju je pripremila Tihana Mojsinović, izvršna je direktorica Zaklade Rhema kao i Udruge za očuvanje planeta „I stvori Bog zemlju“.

Nužnost odgoja vjernika u duhu socijalnog nauka Crkve

Emisiju „Blago socijalnog nauka Crkve“ na valovima HKR-a emitiramo srijedom u 16:30 u suradnji s Centrom za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije. Emisiju je pripremio Vladimir Dugalić, profesor na KBF-u u Đakovu Sveučilišta u Osijeku i član Upravnog vijeća Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve.

1 2 3 12
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja