Budi dio naše mreže

Dragi naši... Gdje bismo danas bili bez vaših molitava i nesebičnog darivanja. Svaka poruka, svaki poziv, svaka gesta i znak pažnje hrane naše duše i našu volju. Bez Isusa Krista i vas ne bismo bili gdje jesmo danas. S vama smo ponekad i češće nego s vlastitim obiteljima, s vama se plačemo i smijemo, tugujemo i radujemo se. S vama rastemo u vjeri, nadi i ljubavi. S Vama smo bliži Kristu. Vole vas Vaši HKR-ovci.

/ HKM

Dvadeset i treći rođendan nije okrugao, nije ni srebrna ili zlatna obljetnica. No s vama dragi naši, a tako vas oslovljavamo jer to i jeste – naši, svaki korak, svaki intervju, svaki rad na terenu, svaka šihta dobiva dublji smisao u slavljenju Boga. Nerijetko nam zahvaljujete na citatima, izvještajima, komentarima, nagradnim igrama, prijenosima misnih slavlja, informacijama koje Vam pružamo… I svaki dan je dan u kojem smo nešto učinili za Vas. Neizmjerno nam je s toga drago da Vam možemo kazati da bez dragoga Boga i vas to ne bi bilo moguće i kako je svaki naš rođendan i vaš rođendan.

Budite kao i do sada, ne treba ni bolje ni više, samo kao do sada i bit ćete najbolji i najslušaniji radio (barem za nas vjernike). Ako ste do sada dotakli i jedno jedino srce nevjernika ili malodušnu osobu, napravili ste mnogo, ma što mnogo-SVE. Bog vas blagoslovio, sve vas koji ste tako nadahnuti ljubavlju za sve nas koji vas slušamo.

Jedna je od mnogih čestitki koje smo primili u proteklom tjednu. Ne možemo vam opisati kakav je to osjećaj i privilegija kada naiđemo na čestitku koja je pristigla na domenu info@hkm.hr, u naš Facebook inbox, u sandučiće naših privatnih elektroničkih adresa ili Instagram te Twitter profila. Mnoštvo vas divnih ljudi kontaktiralo nas je i privatno, na brojeve mobitela koje pamtite zbog davnih ili novijih suradnji, zbog susreta na terenu ili tijekom obične nedjelje u matičnoj župi. Sretan rođendan, super ste, s vama zaspim i s vama se budim.

Hvaljen Isus i Marija. Uistinu ste dobar radio za dobre ljude. Iskrene čestitke dragi HKR! Rado Vas slušam i smatram da treba više medija biti poput Vas. Odašiljete poruku ljubavi prema Bogu i bližnjemu. Božji blagoslov.

Čestitke za vaš rođendan. Imate dobre objave. Meni osobno je drago da vas mogu pratiti. Neka vas čuva dragi Bog. Nama treba ovakvih portala. Imam osjećaj da se gubimo u ovim teškim vremenima.

Dragi moj HKR sretan ti rođendan od srca!! Ti si dio moje svakodnevice i ne znam kako bi ona izgledala da te nema. Ti si moj najslušaniji radio i kao što sam rekla lani ponovit ću i ove – godine: “jedini radio koji ne vrijeđa moju inteligenciju”. Svaka emisija je pomno izabrana, nema slučajnosti, sve je organizirano i usmjereno na naše obogaćivanje i oplemenjivanje. Sve ima svoju svrhu i svoj smisao. Uistinu je lijepo osjetiti da nas slušatelje slušaš, poštuješ i da ti je do nas stalo. Na tome sam najviše zahvalna. Lijepo je kad ti se netko nesebično daruje. Nastavite tako i nadam se da će vas dobri Bog nagraditi za vaše svako dobro. Lijep pozdrav svima.

Hvaljen Isus i Marija. Kao prvo želim Vam čestitati 23 rođendan. Najviše mi se sviđa molitva Krunice sa slušateljima HKR-a… pamtim i doček Nove 2020. godine s HKR-om… Mir Vam i dobro i Božji blagoslov svim djelatnicima HKR-a.

Draga Dorice! Radujem se sa svim djelatnicima HKR-a što ste ove 23 godine bili “Dobar radio za dobre ljude”. Svima od srca čestitam. Neka vas Otac naš Nebeski blagoslovi da to i nadalje budete. Neka Gospodin uzvrati za svaki pozitivni poticaj na Bogoljublje i čovjekoljublje. S vama sam nekako “domaća ” pa šaljem na vašu adresu, a vi svima prenesite čestitke i dobre želje, a obilan blagoslov neka udijeli Gospodin.

Poštovano uredništvo HKR-a, sretan Vam i blagoslovljen 23. rođendan. Čestitke svim Vašim djelatnicima. Prijatelj sam Vašeg i našeg radija od 1999.g. Život je težak, ali bez Vas i Vaših poruka bio bi neusporedivo teži. Hvala Vam na svim tim godinama druženja. Želim da ih bude još puno, ali o tome ne odlučujem ja, nego Gospodin.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja