Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio u nedjelju, 17. svibnja, slavi 23 godine emitiranja. Budite s nama na naš slavljenički dan budući da smo pripremili za taj dan poseban program. Očekuju vas nagradni kvizovi te slavljenički koncert. Veselimo se druženju s vama!

/ HKM

Program u nedjelju, 17. svibnja

Poseban program HKR-a započinje u 6 sati, a vaš domaćin je Zvonko Franc. Potom u 10 sati prenosimo misu povodom 23. rođendana HKR-a. Od 11 do 13 sati voditelji programa Tanja Maleš i Zvonko Franc družit će se s prijateljima HKR-a i dijeliti nagrade u prigodnom kvizu.

Od 13 sati u programu će Domagoj Pejić ispijati kavu s Doricom Barbić, a u 15 sati bit će prijenos krunice iz zagrebačkih Remeta. U 15:20 očekuju vas Diana Tikvić i Branimir Gubić, a od 15:30 Alan Hržica s bendom održat će koncert.

Od 18 sati do 20 sati se s vama druže Tihana Semijalac i Filip Ećimović koji će također dijeliti nagrade u prigodnom kvizu.

Budite s nama na naš slavljenički dan!

Pogled unatrag

HKR je započeo s emitiranjem 17. svibnja 1997. godine, kada ga je blagoslovio i u rad pustio kardinal Franjo Kuharić.

Dobar radio za dobre ljude svojim programom želi biti u službi duhovnoga rasta osobe vođen onim etičkim vrednotama u korištenju radija kao moćnog medijskog sredstva, čija svrha i mjerilo trebaju biti dobro ljudske osobe i dobro opće zajednice. Pronoseći putem etera istinu o Bogu i čovjeku, promičući dijalog s pripadnicima drugih vjera i onima koji ne vjeruju, HKR pokazuje da poštuje pluralnost hrvatskoga društva, i otvoren je suočavanju s izazovima i stvarnošću suvremenoga svijeta i čovjeka, koje je Crkva pozvana pratiti, razumijevati i u općeljudskim naravnim načelima podržavati.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja