Budi dio naše mreže

"Komunikacija u bračno-obiteljskim odnosima" tema je seminara za bračne parove koji će, u organizaciji Bračnoga i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, biti održan 11. veljače od 8:30 u prostorima Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu. Voditeljica seminara je doc. dr. sc. Ksenija Romstein s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.

/ hjb

Na sudjelovanje su pozvani svi zaručnički i bračni parovi koji žele raditi na svojem odnosu te istražiti nove načine povezivanja i jačanja svoga odnosa u dvoje. Također, dobrodošla su i djeca bračnih parova koja će imati priliku provesti vrijeme u druženju i radionicama osmišljenih samo za njih, a za djecu je osigurano čuvanje.

Cilj ovoga seminara je produbljivanje povezanosti bračnih parova, poticanje jasne i uvažavajuće komunikacije, ali i preventivno djelovanje na moguće nasilno i destruktivno ponašanje u odnosu.

Osim predavanja i radionica, sudionike očekuje i zajedničko misno slavlje. Program završava zajedničkim ručkom u nedjelju u 14 sati. Prijave se primaju do 8. veljače na adresu elektroničke pošte son@djos.hr ili broj 035/416-116. Kotizacija iznosi 10 eura po paru ili 5 eura po osobi, dok je sudjelovanje za djecu besplatno. Kotizacija se plaća na dan seminara i nisu potrebne ranije uplate.

Plakat za seminar za bračne parove

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja