Budi dio naše mreže

Svjedočanstvo roditelja desetero djece u Viduševcu: Gospa je naš putokaz

Poticajno svjedočanstvo kojim su željeli ukazati na činjenicu da su za sretan život najpotrebniji vjera u Boga, skromnost i otvorenost novom životu, izrekli su na Mladifestu u Viduševcu roditelji desetero djece, Nada i Robert Rukavina.

/ Branimir Gubić i Filip Ećimović

Tijekom drugog dana Mladifesta svoje svjedočanstvo s okupljenima podijelili su Nada i Robert Rukavina.

“Mladifest je ogroman poticaj mladima i starijima”, poručio je Robert i upozorio da danas mladi odlaze iz Hrvatske zavedeni, ne trbuhom za kruhom kako su to činile prijašnje generacije, već zato što žele imati i više od kruha na stolu.

Situacija je svima teška, ali zajedno možemo vidjeti što popraviti i kako da nam bude bolje

Kao poruku mladim obiteljima, ovaj muž i otac desetero djece ponudio je riječi proizašle iz osobnog životnog iskustva zajedništva sa ženom Nadom i Bogom.

“Nije pitanje treba li imati jedno ili desetero djece. Dvoje ili više djece je jedini i pravi put na kojem se možemo nadati boljitku i napretku”, naglasio je muž desetero djece.

Supružnici Rukavina Mladifest su okarakterizirali kao “odskočnu” dasku kojom jedna osoba drugu može dovesti k Majci Božjoj, a onda će Gospa tu osobu dovesti svome sinu Isusu.

“To je smisao ovog festivala mladih. Oni koji nemaju ovakvo iskustvo, imaju priliku doći i oduševiti se za Boga”, rekli su.

Majka desetero djece naglasila je da je Gospa njezin putokaz u svakodnevici, a ujedno i izvor snage pomoću kojeg se nosi s problemima.

“Biti majka je lijepo kad imaš Boga u srcu, kad moliš Boga za pomoć i s njim hodaš kroz svaki dan”, posvjedočila je Nada Rukavina.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja