Budi dio naše mreže

Ključna riječ: obitelj

Očevi, moramo moliti bez prestanka! Naše molitve mogu zauvijek promijeniti živote naših supruga i djece

Skrivena u naizgled dosadnom dijelu Biblije, zaboravljena molitva iz 1. Knjige Ljetopisa 4,10 neočekivani je poziv za muškarce da se vrate kući – u obitelj koju smo svi priželjkivali, u Crkvu i Sveto Trojstvo, i predstavlja naš istinski poziv kao očeva. Takozvana "Jabesova molitva" nije materijalistički i plitki popis želja. Zapravo je to zagovorna molitva, moćan način molitve za svoju suprugu i djecu, svoju župu i Božju vladavinu nad cijelim svijetom.

MOLITVA ZA OBITELJ Neka nas Tvoja Krv opere i iscijeli sve naše rane!

"Obitelj je kolijevka života te škola ljubavi i prihvaćanja. Ona je poput prozora koji se otvara prema otajstvu samog Boga", istaknuo je papa Franjo u jednoj od svojih Twitter objava. Kako bi i vaša obitelj postala škola ljubavi i prihvaćanja, izmolite ovu molitvu za obitelj, stavljajući ju pod zaštitu Presvetoga Srca i Krvi Isusove.

Dijete želi drvenu igračku - izvrsno!

Drvene igračke generacijama su omiljene i izbor roditelja koji žele da se njihovi mališani igraju s kvalitetnim igračkama od prirodnih materijala. One potiču razvoj dječje fine motorike, logičkog zaključivanja, spretnosti i domišljatosti te odgaja dijete za ekološki osviještenu odraslu osobu.

Dijete želi drvenu igračku - izvrsno!

Drvene igračke generacijama su omiljene i izbor roditelja koji žele da se njihovi mališani igraju s kvalitetnim igračkama od prirodnih materijala. One potiču razvoj dječje fine motorike, logičkog zaključivanja, spretnosti i domišljatosti te odgaja dijete za ekološki osviještenu odraslu osobu.

IZAZOVI ODRASTANJA Kako sačuvati dobar odnos s adolescentom?

U razvojnoj fazi kada više nisu djeca, a daleko su od odraslosti, adolescenti vrište bez nekog posebnog razloga. U isto vrijeme imaju potrebu za većom neovisnošću, ali i pripadanjem. Ne čudi ovakvo kontroverzno stanje, jer mozak se u ovom razdoblju razvija i mijenja najdramatičnije u životu. Ovo je kritičan trenutak razvoja jer se razvijaju nove kognitivne sposobnosti i vještine fascinantnom brzinom.

Što je zajedničko Michelangelu i velikim obiteljima?

„Hej, Michelangelo! Hej, velika obitelji! Isplati li se toliko truditi, žrtvovati i ulagati cijelo svoje biće? - Ne znam, nama je to radost. Snažan impuls. Životni poziv.“, ističe mama Manuela na svom blogu uspoređujući veliku obitelj kroz primjer Michelangela.

Biti dar drugome ispunjenje je dubokih čežnji našega srca!

"Tijekom našega bračnog puta, upoznali smo mnoge prijatelje i imali razna iskustva – sve je to dio mozaika našega života. Zagledani u taj mozaik, možemo vidjeti prekrasnu sliku koju je Gospodin stvorio u našem životu", ističe bračni par Mark i Niki Kalpakgian, govoreći o tajnama braka i roditeljstva.

Kršćanska vjera ne raste niti pada s bilo kakvim izborima i ne prilagođava se društvenim mijenama

"Iako volimo svoju zemlju i želimo da ju Bog blagoslovi, kršćanska vjera ne raste niti pada s bilo kakvim izborima. Kršćanska vjera ne prilagođava se društvenim mijenama. Isus je naša stijena. On je u nas usadio život vječni. Ne daje nam nužno uvijek ono što želimo, ali uvijek će nam dati ono što trebamo", istaknuo je dr. Andrew Swafford, profesor teologije na Benediktinskom fakultetu u američkom Kansasu u videu "Očekuje li Bog da budeš savršen?".

Molite zagovor Svete Obitelji za svoju obitelj!

"Obitelj je kolijevka života te škola ljubavi i prihvaćanja. Ona je poput prozora koji se otvara prema otajstvu samog Boga", istaknuo je papa Franjo u svojoj tweet-poruci iz 2018., nastavljajući na taj način sa svojim pratiteljima na toj društvenoj mreži dijeliti kratka promišljanja o obitelji.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja