Budi dio naše mreže

Lucille i Marvin Stone koji su u braku od 1960. godine nedavno su dijamantnu godišnjicu braka proslavili fotografijama u originalnoj vjenčanici i odjelu s vjenčanja. Par poručuje kako je tajna njihova sretna i duga braka dobra komunikacija i slične životne vrijednosti.

/ at

Par iz Nebraske u Americi proslavio je šezdesetu obljetnicu braka predivnim fotografijama  u originalnoj vjenčanici i odjelu s vjenčanja, piše Small Joy News. Vjenčali su se 1960. kada je Marvin imao 29, a Lucille 22 godine. Kada su ih upitali o tajni njihova duga i sretna braka Lucille je objasnila kako su oboje ušli u brak razmišljajući da je taj savez zauvijek. “Činite što morate i to nikako ne znači da smo mi bili savršeni u našem braku. Imali smo rasprave. Imali smo svoje nesuglasice, ali smo na isti način gledali na bitne, velike stvari u životu.”

Katie Autry, koja je fotografirala par navela je kako joj je to bio jedan od najdražih poslova ikada. Autry je na svome Facebook profilu napisala što joj je par rekao koja je tajna njihove sreće:

  1. Naporno radite
  2. Budite nježni jedan prema drugome
  3. Razmislite prije nego što nešto kažete
  4. Pouzdajte se u snagu jedno drugoga kako biste nadvladali slabosti
  5. Ostanite snažni u vjeri

Foto: Katie Autry Photography

Foto: Katie Autry Photography

Foto: Katie Autry Photography

Foto: Katie Autry Photography

Foto: Katie Autry Photography

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja