Budi dio naše mreže

VIDEO Rukometni reprezentativac Marino Marić pozvao mlade na SHKM u Zagrebu

Budući da su hrvatski sportaši nadahnuće i uzor mnogim mladima jer predanošću, upornošću i vjerom postižu vrhunske rezultate, poziv za sudjelovanje na jedanaestom Susretu hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu uputio je hrvatski rukometni reprezentativac i osvajač srebra na ovogodišnjem Europskome prvenstvu Marino Marić koji trenutno igra za njemački klub MT Melsungen.

/ hk/IKA

Marino Marić je tridesetogodišnji Mostarac, a za djetinjstvo ga vežu divne uspomene.

“Rođen sam i odgajan za vrijeme rata, ali djetinjstvo mi je bilo divno. Ne sjećam se baš puno toga jer sam bio mali, ali se sjećam da smo se znali igrati ispred zgrade i da su mi roditelji uvijek govorili da ne idem nikako do kraja zgrade jer ondje vrebaju snajperi. Kad sam bio malo stariji, proglašeno je primirje”, rekao je Marino o djetinjstvu u jednome intervjuu.

Uz igranje rukometa, pohađao je i glazbenu školu, a kada je hrvatska rukometna reprezentacija do 19 godina 2009. postala svjetski prvak, proglašen je najboljim mladim pivotom na svijetu.

Dragi mladi sve vas pozivam srdačno u svibnju ove godine u Zagreb da dođete na Susret hrvatske katoličke mladeži te da svojim prisustvom uveličate slavlje vjere i zajedništva. Bog Vas sve blagoslovio!

Do 15. ožujka na Susretu se mogu prijaviti svi mladi od krizmaničke dobi (8. razred osnovne škole) do 30 godina starosti. Svi koji se žele prijaviti, uključujući i one s područja Zagrebačke nadbiskupije, prijavljuju se svojim župnicima, župnim vikarima ili animatorima koji ispunjenu tablicu (obrazac) šalju svojim biskupijskim povjerenicima.

Ključne riječi:
Marino Marić SHKM Zagreb

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja