Budi dio naše mreže

"Nemojte puno razmišljati, prijavite se i dođite! Vjerujte, bit će to odličan vikend pun veselja, zajedništva, novih i zanimljivih ljudi", poručio je mladima glazbenik Stjepan Lach te ih pozvao da se prijave na Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu koji će se održati 9. i 10. svibnja.

/ hk

Glazbenik Stjepan Lach i sam je sudjelovao na Susretu hrvatske katoličke mladeži i to na susretima u Varaždinu, Zadru, Sisku i Dubrovniku gdje je 2014. bio i izvođač himne Susreta.

Vjerujem da ste svi već naučili novu himnu. Dođite da ju svi zajedno pjevamo u Zagrebu!

“Dragi mladi, molim vas da požurite s prijavama budući da one traju do 15. ožujka. Nemojte puno razmišljati, prijavite se i dođite! Vjerujte, bit će to odličan vikend pun veselja, zajedništva, novih i zanimljivih ljudi. Znam to jer sam i sam bio na četiri susreta mladih u Varaždinu, Zadru, Sisku i Dubrovniku gdje sam imao i čast da pjevam himnu Susreta. Vjerujem da ste svi već naučili novu himnu. Dođite da ju svi zajedno pjevamo u Zagrebu”, proučio je Lach.

Podsjetimo, do 15. ožujka na Susretu se mogu prijaviti svi mladi od krizmaničke dobi do 30 godina starosti. Svi koji se žele prijaviti, uključujući i one s područja Zagrebačke nadbiskupije, prijavljuju se svojim župnicima, župnim vikarima ili animatorima koji ispunjenu tablicu šalju svojim biskupijskim povjerenicima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja