Budi dio naše mreže

VIDEO "Prihvatite mlade!" - poručuje i poziva obitelj Zelić

U Zagrebačkoj nadbiskupiji i gradu Zagrebu 9. i 10. svibnja ove godine održat će se jedanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži. Kako na SHKM dolaze mladi iz cijele Hrvatske, susjednih zemalja te katoličkih misija diljem svijeta, Susreti se, između ostaloga, odvijaju zahvaljujući velikodušnosti domaćina koji, ugošćujući i prihvaćajući mlade, otvaraju vrata svojih domova i srca.

/ mp

U ovogodišnju organizaciju zagrebačkoga Susreta uključila se i obitelj Zelić iz Zagreba. Zajedno s drugim obiteljima, supružnici Ivan i Monika te kćeri Janja i Klara u svome će domu primiti mlade, javlja Zagrebačka nadbiskupija.

“S obzirom da smo mi imali to iskustvo da su nas ugostili ljudi više puta i Šibeniku, Varaždinu, Sisku i drugdje, i sad kada se ukazala prilika da i mi ugostimo druge, odmah smo se odlučili javit jer je nama bilo lijepo to iskustvo i sretni smo što mi imamo priliku sada na neki način uzvratiti to gostoprimstvo, otvoriti svoj dom isto drugim mladim ljudima”, poručili su, pozvavši također i druge obitelji na spremnost otvoriti vrata svoga doma, prihvatiti mlade te biti domaćinima svima onima koji će doći u Zagreb.

Prijave za obitelji koji žele biti domaćini su u tijeku, a prijavnica se može preuzeti ovdje i ispunjena predati župniku.

Više informacija o prijavama i volontiranju doznajte na mrežnoj stranici Pastorala mladih.

Ključne riječi:
SHKM Zagreb

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja