Budi dio naše mreže

VIDEO Otvorene prijave za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj!

"Za mjesec dana, 15. listopada, kreće najveća volonterska avantura u Hrvatskoj! 14 gradova i jedna općina, tri tisuće mladih i više od 350 volonterskih akcija i sve to u samo 72 sata", poručuju iz projekta "72 sata bez kompromisa" te potiču mlade da se prijave i budu dio ove lijepe volonterske priče.

/ hk

Sve više mladih prepoznaje važnost volontiranja i sudjelovanje u djelima milosrđa kroz volonterske akcije pa je tako i projekt “72 sata bez kompromisa” postao prepoznatljiv kao onaj koji okuplja mlade, potiče suradnju i, osluškujući lokalne potrebe, kreira socijalne, radne i ekološke volonterske akcije.

Kako ističu organizatori, projekt poprima pravi nacionalni duh koji mijenja Hrvatsku na bolje i – širi se. Samo ove su godine uključena četiri nova grada sudionika – Krk, Križevci, Rijeka i Šibenik. Ukupno će to biti petnaest sudionika – četrnaest hrvatskih gradova i jedna općina.

Samo ove su godine uključena četiri nova grada sudionika!

“Za mjesec dana, 15. listopada, kreće najveća volonterska avantura u Hrvatskoj! 14 gradova i jedna općina, tri tisuće mladih i više od 350 volonterskih akcija i sve to u samo 72 sata. Daruj svoje vrijeme beskompromisno i budi promjena! Ne čekaj, prijavi se već danas! Prijaviti se možeš samostalno ili u grupi do pet članova”, poručuju na Facebook stranici projekta.

A što možeš očekivati? Pogledaj video i saznaj!

Prijaviti se možeš na ovoj poveznici, a više o projektu možeš saznati na mrežnoj stranici 72sata.hr.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja